Schrijfcoach Perdiep Ramesar één van de beste schrijfcoaches van Nederland - Perdiep.nl
Schrijfcoach Perdiep Ramesar
11/10/2022
0

Schrijfcoaching: Eén van de beste schrijfcoaches van Nederland

11/10/2022
0

Leuk nieuws!

Ik ben onlangs ontzettend verrast. Ik werd heen en weer geslingerd tussen de emoties van nederigheid, vereerd zijn, dankbaarheid, maar ook trots en blijdschap.

Ja, ik voel mij ontzettend vereerd dat ik op 'Nummer 2' van de 'Top 10 Beste Schrijfcoaches van Nederland' van Bedrijvenconsultant.nl mag staan. Schrijver Rubin Alaie vergeleek verschillende schrijf- en boekencoaches en kwam tot een mooie 'Top 10-lijst' waarop mijn naam op plek nummer 2 prijkt.

De beoordeling

Rubin Alaie - naast schrijver, online marketeer ook trainer en coach - heeft per schrijfcoach in de 'Top 10' een beoordeling gegeven. Over mijn schrijfcoaching schrijft hij onder meer dat ik 'het meest toegankelijk ben voor elke boekenliefhebber'.  Dat is een hele mooie beoordeling, want dat wil ik ook graag zijn. Dat past bij mijn betrokkenheid die ik heb bij mijn schrijvers en het schrijven van hun boek. Toegankelijkheid vind ik belangrijk. Deze erkenning is natuurlijk ontzettend leuk en het is een bevestiging dat ik op de goede weg ben. Voor mij zijn de reviews en testimonials van mijn schrijvers minstens zo belangrijk. Hier lees je hun beoordelingen van mijn schrijfcoaching.

En wat nu?

Ik ga gewoon lekker door met het aantrekken en begeleiden van schrijvers bij het schrijven van hun boeken die de wereld een stukje mooier maken. Het is een eer om een bijdrage te mogen leveren aan nog meer inspiratie, kennis, nalatenschap of wijsheid in deze wereld. Zou ik 'Nummer 1' willen worden? Dat zou natuurlijk erg gaaf zijn, maar dan wil ik die plek wel verdiend hebben met mijn werk als een goede schrijfcoach voor hele goede schrijvers en hun prachtige en inspirerende boeken. We gaan lekker door!

En wil je een boek schrijven en zit je nog met vragen? Schroom dan niet om je bij mij aan te melden voor een gratis Schrijversconsult.


Reacties