Training
Bestseller-achterflaptekst

Ontdek de titel, ondertitel en dé pakkende verkooptekst op je boek!

Kickstart je boek!


Dat leer ik je in 1 dag in mijn training 

'Schrijf je Bestseller-achterflaptekst'!

Waarom wil je deze training niet missen...


De titel, ondertitel én de achterflaptekst zijn dé eyecatchers van jouw boek. Deze teksten zorgen er namelijk voor of de lezer besluit om jouw boek wel of niet te lezen.

Die paar zinnen op de voorkant én het korte stuk tekst op de achterkant zijn dus erg belangrijk.

Het unieke aan deze training is, dat wanneer jij deze techniek voor de achterflaptekst hebt toegepast, je de kern van jouw boek meteen te pakken hebt. Je kunt dan meteen doorpakken met het ‘framework’ voor je boek om zo jouw boek compleet te maken.

In de training ga je samen met mij dit traject doorlopen.

Want jij wilt er natuurlijk als schrijver voor zorgen dat zoveel mogelijk mensen jouw boek lezen.


 • Deze training is dé perfecte aftrap naar jouw boek. Na deze training kun je niet meer wachten met het afschrijven van je boek.
 • Je ontdekt jouw visie, jouw missie en jouw waarden voor jouw boek.
 • Je leert een titel, ondertitel én achterflaptekst te schrijven die de lezer boeit, bindt en koopt!

 • Je ervaart hoe leuk het is om je boek te schrijven.

 • Je leert de methode voor het schrijven van een achterflaptekst die meteen de interesse wekt van de lezer.

 • Een interactieve praktische training waarbij je ook meteen gaat schrijven.

 • Volgens mijn unieke Perdiep.nl Schrijfmethode©.
Voor wie is deze training?  
Schrijftraining

Over de trainer

Afgelopen jaar heb ik ruim 20 mensen gecoacht bij het schrijven van hun boek. Sommige van hen waren helemaal nieuw in het schrijverschap en de ander hadden wel ervaring met het schrijven. Allemaal worstelden ze met de vraag: “Hoe kan ik nu het best beginnen met het schrijven van boek?”

Ik ben Perdiep. En ik bied een unieke beproefde schrijfmethode waarbij de eerste stap is: begin met het schrijven van je titel, ondertitel en achterflaptekst. Een impactvolle start van je boek. Wil jij starten met het schrijven van je boek? Meld je dan aan voor de training.

Meer over deze gave training


Schrijfcoach Perdiep Ramesar - Foto De Monsterschool
Perdiep’s droom is een boekenkast vol met boeken van zijn cliënten. Managementboeken, gedichtenbundels, horrorboeken en...kinderboeken.

Ik wilde als klein meisje graag schrijver worden omdat ik het heerlijk vond om meegesleurd te worden in een spannend verhaal dat zich afspeelde in een andere wereld. Ik was er nooit aan toegekomen omdat ik niet zeker wist of ik talent, tijd en doorzettingsvermogen had.

De schrijf coaching van Perdiep was precies wat ik nodig had om mijn boek te kunnen schrijven. Op een persoonlijke en effectieve manier verwijdert Perdiep obstakels die ik mezelf had opgeworpen. Door de duidelijke deadlines bouwde ik iedere week tijd in om te kunnen schrijven. De coaching sessies werden afgewisseld door praktische tools, schrijfmethodes en het uitdagen van de verhaallijn. Ook buiten de coaching sessies was Perdiep beschikbaar voor advies of een steuntje in de rug.

Het allermooiste aan het coaching traject met Perdiep was dat ik weer de moed kreeg om te schrijven. Toen we begonnen, schreef ik voor mijn kinderen. De Monsterschool is een legacy van mij aan mijn kinderen, een bundel vol met kostbare herinneringen van onze gezamenlijke fantasie. De intentie om het verhaal uit te geven bestond nog niet. Dankzij Perdiep heb ik ook die berg van verlegenheid overwonnen.

Ik kan Perdiep van harte aanraden als schrijfcoach voor ieder boek. Zijn droom met een rijk gevulde boekenkast van boeken van zijn cliënten komt vast en zeker uit!

Varishna Sardjoe Mishre, investment manager, ‘De Monsterschool’

Wat gaan je doen in deze hands-on  training

Training Bestseller achterflaptekst

De titel van je boek

 • Ontdek het hoe en waarom van de titel.
 • En bedenk de titel.
Ja, hier ben ik naar op zoek
Training Bestseller achterflaptekst

Het hoe en waarom, en de opbouw van een achterflaptekst

 • Ontdek de strategie achter dé boeiende achterflaptekst, die de lezer motiveert om verder te lezen.

Dit wil ik!

Training Bestseller achterflaptekst

Zonder dat het jou te veel tijd, energie en stress kost

 • In één dag schrijf jij dé moeilijkste tekst van je boek.
 • Tijdens de training begeleid ik jou persoonlijk bij het schrijven van dit specifieke onderdeel van jouw boek.
 • Je werkt in een groep gelijkgestemden en je bent dus omringd met inspiratie.
 • Bespaar jezelf veel tijd, stress en energie.  


Ja, dit gaat mij helpen!
Training Bestseller achterflaptekst

De achterflaptekst

 • Schrijf tijdens de training (het concept) van jouw meeslepende achterflaptekst van je boek. 

Ja, ik doe mee met de training!

VOOR WIE IS DEZE TRAINING IDEAAL?

 

 • Deze training is ideaal voor iedere ondernemer, coach en trainer die zich wil profileren als dé expert op haar of zijn vakgebied.
 • En iedereen die zijn boodschap of zijn verhaal in boekvorm met de wereld wil delen om anderen te inspireren.
 • Of je nu de schrijver in je wilt ontdekken, of opnieuw wilt gaan schrijven: deze training biedt jou dé inspirerende kickstart.
 • Het onderzoek en de ontdekking van jouw missie en visie met betrekking tot jouw boek.
 • Het eerste stuk, dat de deur vormt naar de inhoud van jouw boek. Zeg maar, de voor- en achterdeur van jouw binnenste dat jij expressie gaat geven.
 • Mijn coachingstechnieken om jezelf in een ‘Successchrijversmindset’ te brengen.
 • Inspiratie, feedback en samenwerking met andere schrijvers die ook hun boek willen schrijven.


Product training bestseller achterflaptekst
447,00
AANBIEDING: 347,- (exclusief BTW) 

Training Bestseller-achterflaptekst

Wat kun je deze dag verwachten?


 • Hoe jij jouw visie en missie ‘vertaalt’ naar jouw boek.
 • Waar een titel en ondertitel aan moet voldoen om helder en aantrekkelijk te zijn.
 • En hoe die knallende bestsellertekst op de achterkant wordt geschreven.
 • Samenwerken met een groep gelijkgestemde deelnemers.
 • Vegetarische lunch.


Kortom, de beste start voor het schrijven van jouw boek!

Met mijn hulp eindig jij deze training met de ‘voor- en achterdeur’ van jouw boek.

En kun jij verder met het schrijven van jouw boek.


Let op! 

Maximaal 8 deelnemers kunnen deze dag deelnemen aan de training, omdat ik persoonlijke aandacht belangrijk vind én oog wil houden voor de schrijver achter het boek. Samen met 7 anderen werk je deze dag aan jouw titel, ondertitel en achterflaptekst. Wees er daarom snel bij!


P.S. Bij te weinig aanmeldingen kan deze training worden geannuleerd. Uiteraard wordt jouw betaling gerestitueerd, of je kunt ervoor kiezen om aan de volgende training deel te nemen.

Schrijfcoach Perdiep Ramesar - Foto Paul Akkermans

Ik liep al langer met het idee om een boek te schrijven, maar vond het lastig om daadwerkelijk te beginnen. Met name de onwetendheid rondom zo'n traject en wat er allemaal bij komt kijken, hielden me tegen. Toen kwam ik via een zakenrelatie Perdiep tegen en hebben we online een eerste kennismaking gehad. Daarin kon Perdiep kort en helder uitleggen wat een schrijftraject inhoud en hij verzekerde mij dat ik in vier tot vijf maanden een boek zou kunnen schrijven. Dat wilde ik wel eens zien. Het leek me het proberen waard. In september 2021 ben ik dan ook daadwerkelijk gestart en warempel: eind december was mijn boek inhoudelijk klaar! Perdiep heeft mij goed begeleid tijdens dit traject door de regelmatige online meetings en vlotte communicatie tussendoor. Het redigeren van de teksten en het beantwoorden van praktische vragen, hebben er samen met de motivatie en 'stok achter de deur', voor gezorgd dat ik het als een prettig traject heb ervaren.

Achteraf is het me dan ook erg meegevallen en kan ik het iedereen aanraden. Ik sluit dan ook zeker niet uit dat het bij één boek blijft.

Paul Akkermans, gezondheidszorgtechnoloog, ‘Ontzitten’