Perdiep RamesarPerdiep Ramesar

De Schrijvershuis Interviews door Perdiep Ramesar

Heb jij aspiraties om te schrijven? Ben je je aan het oriënteren op de investeringen? Ben je op zoek naar antwoorden op praktische, of juist vakinhoudelijke vragen rondom het schrijven?

Of wil je je laten inspireren door schrijvers? 

Bekijk deze video's om de unieke schrijversreizen samen met ze te (her)beleven. 

Waarom wil je de Schrijvershuis Interviews niet missen? 

Perdiep Ramesar

Boek schrijven

Ben jij één van de mensen die al jaren droomt van het schrijven van een boek? Maar tot nu de stap niet durft te zetten? Luister dan wat anderen over de streep heeft getrokken?
Perdiep Ramesar

Je bent op zoek naar antwoorden

Eén belangrijk reden waarom jouw boek nog is geschreven is, omdat jij nog tal van vragen hebt. Zoals, wat is het verschil tussen een schrijftraining en schrijfcoaching, wat zijn de kosten, waar begin je, enzovoorts. Deze en meer van dit soort vragen zullen de schrijvers beantwoorden in de interviews.

Perdiep Ramesar

Je voelt je er nu te onzeker over

Naast praktische zaken, zoals het schrijven op zichzelf en de kosten, stoei je met onzekere gedachten en heb je geen idee of en hoe je dit kunt aanpakken. Benieuwd naar hoe andere schrijvers hun onzekerheid en belemmeringen hebben overwonnen. Bekijk dan zeker deze video's.

Perdiep Ramesar

Een boek schrijven kost te veel tijd

Iedereen krijgt het steeds drukker en drukker. En toch kiezen steeds meer drukke ondernemers en particulieren om de voor hun goede redenen om tóch een boek te schrijven. Ontdek hoe en waarom ze ondanks hun overvolle agenda's er toch voor gaan.

Bekijk de Schrijvershuis Interviews hier

Anneke Houtman schreef voor Stichting De Ondergrondse Kerk het kinderboek 'Ontvoerd in de jungle' dat al bij enkele duizenden gezinnen is (voor)gelezen. Zij heeft zich verdiept in de situatie in Colombia en heeft dit boek geschreven vanwege haar roeping. Luister en kijk in dit Schrijvershuis Interview hoe haar schrijfproces is verlopen en wat die roeping is.


Anneke Houtman is de schrijfster van het kinderboek 'Ontvoerd in de jungle'

Martine Brandt vertelt in haar boek 'Durf te leven' hoe zij een hersenoperatie overleefde en daarna pas écht de regie over haar leven pakte. Met haar boek wil zij anderen inspireren. In dit Schrijvershuis Interview vertelt zij hoe zij haar verhaal in een boek heeft gekregen. 


Martine Brandt is de schrijfster van het boek 'Durf te leven'.

Mark Tissink is een échte informatiebeveiligingsexpert en daar helpt hij vele bedrijven, organisaties en functionarissen mee. Zijn boek 'Grip op informatiebeveiliging' is een logisch gevolg van zijn werk. In dit Schrijvershuis Interview vertelt hij openhartig over zijn schrijfproces. Luister en kijk!


Mark Tissink is de schrijver van het boek 

'Grip op informatiebeveiliging'

Paul Akkermans heeft een missie: minder zitten voor meer vitaliteit en hij schreef zijn boek daarover in minder dan vier maanden tijd. Wil jij meer weten over hoe hij dit heeft gedaan? Luister (en kijk) dan naar zijn Schrijvershuis Interview!


Paul Akkermans is de schrijver van het boek 

'Ontzitten - Minder zitten voor meer vitaliteit' 

Ben jij een drukke ondernemer en heb jij ook de wens om een boek te schrijven? Luister dan eens hoe David dit in 3 maanden tijd heeft aangepakt!


David van Valkenburg is de schrijver van het boek 

'Frisse blik- Anders kijken naar dingen die normaal zijn geworden' 

Jeroen Lampe vertelt in het Schrijvershuis Interview onder meer over hoe zijn boek zich leent voor een business spin-off? 


Jeroen Lampe is schrijver van het boek 'Van 0 naar 10.000 klanten'