HET SCHRIJVERSCONSULT 

Twijfel jij of je wel een boek kunt schrijven?

Ontdek het antwoord samen met mij.

Ik ben jouw meest betrokken & praktische schrijfcoach bij het schrijven van jouw boek.

Nog even Gratis

Pak snel je kans! Dit aanbod vervalt binnenkort... ...

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
IK WIL GRAAG EEN PLEKJE!


Ik wil een boek schrijven en meld mij nu gratis aan! 

Ja, dit wil ik!

'Vertrouw het papier en het papier vertrouwt jou' - Perdiep Ramesar

 
null

Resultaat Schrijversconsult

Aan het eind van het Schrijversconsult heb jij dit ontdekt:


 • Je weet of je nu wel of niet wilt beginnen aan het schrijven van een boek.
 • Of jouw verhaal voldoende inspirerend is, of niet.
 • Of het tijdtechnisch haalbaar is voor jou om een boek te schrijven, naast je gezin en drukke baan?
 • Dat er passende oplossingen zijn op het vlak van het vergroten van jouw zelfvertrouwen, zodat jij je boek kunt schrijven.
 • Welke oplossingen er zijn om jou gedreven te houden tijdens het schrijven, zodat jouw boek ook werkelijk afkomt.
 • Waardeer ik je initiatief en geef ik als blijk van waardering korting op een schrijfcoachingstraject! 
 • En een EXTRA ONWEERSTAANBARE KORTING als je binnen 5 dagen beslist om 'JA" te zeggen tegen een Schrijfcoachingstraject met mij!

Zij gingen je al voor.....

Element woman

Al jaren speelt het idee om een eigen boek te schrijven al door mijn hoofd, maar wat ik miste was een plan van aanpak. Natuurlijk had ik zelf al wat pogingen gedaan om te beginnen, maar het bleef steeds bij beginnen. Ik gaf mijn situatie toen het cijfer 4. Ik had me eigenlijk niet gerealiseerd, dat ik in dit proces ook hulp zou mogen ontvangen. Toen ik een bericht zag voor het Schrijversconsult, heb ik eerst wel getwijfeld, want dit was toch mijn verhaal, mijn proces? Nog steeds ben ik blij, dat ik toch een afspraak heb gemaakt met Perdiep. Tijdens dit gesprek werd mijn idee een concreet plan. Mijn situatie geef ik nu het cijfer 8. Perdiep beschikt over het vermogen om het proces van idee naar plan inzichtelijk, maar ook overzichtelijk te maken. Iedereen met het idee om een boek te schrijven gun ik dit consult!

Lilian Schadee, yoga-docent

Element woman

Ik vond het gesprek met Perdiep motiverend, omdat ik tijdens dit gesprek meer inzicht kreeg in wat ik zelf wil! Het gesprek motiveerde mij meer om mijzelf als schrijfster van mijn eigen boek te zien! Perdiep vertelde over hoe hij (nieuwe/aanstormende) schrijvers kon helpen, wat hij voor ze kon betekenen en op welke manieren hij ze kon begeleiden. Dat betekent dus dat je er niet alleen voor staat. Perdiep weet waar hij het over heeft. En het gesprek heeft mij geholpen om het juiste te doen voor dat moment. 

Marie, spiritueel coach en medium

Loop jij al langer rond met de droom om een boek te schrijven?


Dan is dit het moment deze droom verder te onderzoeken!

Als boekenfanaat doe ik niets liever dan jou daarbij te helpen.

Eenmalig gratis en vrijblijvend in 20 minuten!

Zo werk het:

 • Klik op de knop hieronder.
 • Vul de Vragenlijst nadat je je hebt aangemeld.
 • Check je mailbox en klik op de afsprakenlink in je mail.
 • Pak je agenda en boek meteen je afspraak in mijn online agenda.
Ik meld mij direct aan 

Perdiep Ramesar, jouw schrijfcoach!

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen hun kennis, methode, boodschap of verhaal in boekvorm op inspirerende wijze te schrijven. Zodat ook zij zoveel mogelijk mensen met hun boek kunnen helpen en inspireren. Op deze manier helpen we samen de wereld een stukje mooier te maken, per boek.

Ik onderscheid mij als schrijfcoach, doordat ik schrijfervaring, schrijfvaardigheid en persoonlijke coaching combineer. Naast dat ik schrijvers begeleid bij hun schrijftraject, help ik hen ook bij het overwinnen van hun onzekerheden, angsten en belemmerende gedachten.

Over en voor jou

Stel je persoonlijke vragen en ontdek stap voor stap wat jij nu écht kunt met jouw boekendroom.

Mijn expertise

Stop met zoeken en uitstellen. Maar gebruik mijn expertise om snel jouw antwoorden te vinden.

Handige tools

Waar te beginnen? Wat is de beste eerste stap? Vind de oplossing om moeiteloos tot antwoorden te komen.
Element woman

Felice Visser

Geestelijk verzorger

'Mijn boek zal nu zoveel beter worden. Dat helpt me in mijn missie om er veel mensen laagdrempelig mee te kunnen bereiken'

Ik had niet zo’n heel hoge verwachting, omdat ik al vrij ver ben in weten hoe een boek geschreven wordt en ik geen drempels ervaar op het gebied van schrijven of validiteit van het onderwerp. Mijn gevoel over mijn situatie geef ik rond een 7, maar dat werd een 9 na dit gesprek!

Perdiep vraagt namelijk door op een heel doelgerichte manier. Hij merkt goed op wanneer ik goed voor ogen heb wat ik wil en schakelt dan door naar het vervolg van het proces. Daardoor was het binnen één gesprek toch mogelijk om al mijn vragen, die meer betrekking hebben op het laatste deel van het schrijfproces, te belichten. Hij geeft overzicht in keuzes die ik kan maken, waar dat relevant voor mij is. Ik heb dus in dat gesprek veel kunnen verhelderen voor mezelf, ook op vlakken waar ik nog niet bewust mee aan de slag was gegaan. 

Mijn boek zal nu zoveel beter worden. Dat helpt me in mijn missie om er veel mensen laagdrempelig mee te kunnen bereiken.

Persoonlijke betrokkenheid

Schrijven hoeft geen eenzaam proces te zijn

Ik ben een bevlogen schrijver én lezer. Ooit zei iemand tegen mij dat hij zich voorstelde dat ik hele dagen ergens in een donkergrijs zolderkamertje mijn dagen aan het slijten ben. Niets is minder waar, gelukkig. Ik maak schrijven niet alleen leuk, maar ik denk ook mee met mijn schrijvers. En wanneer jij struggelt met jouw persoonlijke belemmeringen - want dat gebeurt altijd tijdens het schrijven - dan help ik je, als gecertificeerde coach, deze te overwinnen. Schrijven zonder zorgen dus. 

 null
Coaching

Praktisch 

Mijn schrijfmethode is helder en werkt stap voor stap

Naast dat ik de persoonlijke begeleiding aan mijn schrijvers prioriteit geef, houd ik mijn schrijvers scherp gefocust op het schrijverschap en hun creatief schrijfproces. Met behulp van deze aanpak en mijn unieke schrijfmethode lukt het je om in 4 maanden je boek te schrijven.

HET SCHRIJVERSHUIS 

Dit stapeltje boeken is wat mij gedreven en gelukkig maakt. Het zijn de boeken van mijn schrijvers. Allemaal zijn ze deelnemers van mijn Schrijvershuis. Schrijven kan namelijk een eenzaam en solistisch proces lijken, maar daar breng ik verandering in met Het Schrijvershuis. Want schrijven zou leuk, leerzaam en verbindend moeten zijn, vind ik. Een gevoel van thuiskomen, in Het Schrijvershuis, met alle deelnemende schrijvers.  

Het mooiste aan mijn werk is, dat ik de mensen die een boek schrijven, zie groeien. Wat begint met een gevoel van onzekerheid en angst, resulteert uiteindelijk in schrijvers die hun verhaal met vertrouwen opschrijven. Ze hebben de intentie om de wereld te inspireren. Zo maken al hun boeken de wereld een stukje mooier. Hoe gaaf is het, dat ik daar nu aan mag bijdragen. Mijn aanpak is persoonlijk en praktisch, die mijn schrijvers het beste resultaat geeft.

Meld jij je ook aan voor een Schrijversconsult? En wie weet, schrijf jij ook een prachtig en inspirerend verhaal, waar de wereld een stukje mooier van wordt. 

Yes! Ik meld mij aan


Twijfel je nog? Lees hier over de ervaring van anderen.

Het Schrijversconsult is ideaal voor jou als jij met jouw droom over het schrijven rondloopt, maar nog geen begin hebt gemaakt, omdat je nog vragen hebt. 

Vragen, zoals 'kan ik wel een boek schrijven?', 'wat komt er kijken bij het schrijven van een boek', enzovoorts. Wil jij nu eindelijk antwoorden op deze vragen? Meld je dan aan voor het eenmalige Schrijversconsult van 20 minuten. Dan help ik je jouw vragen te beantwoorden. En ontvang mooie kortingen. Maak de eerste stap naar jouw boek! 


Zo werk het:

 • Vul het formulier hiernaast in.
 • Je wordt automatisch doorgestuurd naar een volgende pagina waar een Vragenlijst staat.  Vul deze in.
 • Check je mail voor het plannen van een afspraak. 
 • Pak je agenda en boek binnen 48 uu na je aanmelding jouw afspraak in mijn online agenda.

Meld je nu aan voor een  vrijblijvend Schrijversconsult  met mij

Ik ga akkoord met her ontvangen van informatie door Perdiep.nl.
Your information is safe with us