Schrijvers-Strategiesessie

Dé eerste stap naar jouw boek!

Ja, ik wil die stap nu nemen!


Wil jij ook in 4 maanden je boek schrijven? 

Ik help mijn schrijvers om hun boek te schrijven in slechts 4 maanden! En dan te bedenken dat ze dit zelf niet hadden durven dromen. Allemaal worstelden ze zo met hun persoonlijke onzekerheden en belemmeringen. Als schrijfcoach help ik mijn schrijvers hun negatieve overtuigingen te doorbreken, waardoor het schrijven een avontuurlijke en plezierige ervaring voor ze wordt. 

Wil jij ook een boek schrijven om je zakelijke expertise op de kaart te zetten. Of wil jij juist jouw persoonlijke boodschap in de wereld brengen? Maar worstel je met.... 

 1. Dat je in je drukke bestaan geen tijd hebt.
 2. Dat je geen idee hebt hoe en waar je moet beginnen met het schrijven.
 3. Dat jij je onzeker voelt over of je wel kunt schrijven.
 4. Dat jij je afvraagt of jouw verhaal de moeite waard is om over te schrijven? 
 5. Dat je angst hebt voor het schrijven zelf.
 6. Dat je bang bent dat je onvoldoende inspiratie hebt. 
 7. Dat je last hebt van uitstelgedrag.
 8. Dat je niet alleen voor deze uitdaging wilt staan.
 9. Dat je geen idee hebt over de investering, maar je begrijpt dat een boek publiceren tijd, energie en investeringen kost. 

Schrijvers-Strategiesessie van 1 uur nu tijdelijk met hoge korting! 

Mijn missie is om mensen te helpen die met hun boek de wereld een stukje mooier willen maken. Als schrijver en coach ken ik als geen ander de angsten en onzekerheden die bij je opkomen. Maar ook als ondernemer weet ik hoe een boek jou als expert kan helpen profileren.  Aarzel niet langer, maar boek nu je gesprek van maar liefst 1 uur. 

Ja, ik wil een Schrijvers-Strategiesessie


Ervaringen van anderen met het Schrijvers-Strategiesessie

Wat zei Lilian.....

Al jaren speelt het idee om een eigen boek te schrijven al door mijn hoofd, maar wat ik miste was een plan van aanpak. Natuurlijk had ik zelf al wat pogingen gedaan om te beginnen, maar het bleef steeds bij beginnen.. Ik gaf mijn situatie toen het cijfer 4. Ik had me eigenlijk niet gerealiseerd, dat ik in dit proces ook hulp zou mogen ontvangen. Toen ik een bericht zag voor de gratis Schrijvers-strategiesessie, heb ik eerst wel getwijfeld, want dit was toch mijn verhaal, mijn proces? Nog steeds ben ik blij, dat toch een afspraak heb gemaakt met Perdiep. Tijdens de sessie werd mijn idee een concreet plan. Mijn situatie geef ik nu het cijfer 8. Perdiep beschikt over het vermogen om het proces van idee naar plan inzichtelijk, maar ook overzichtelijk te maken. Iedereen met het idee om een boek te schrijven gun ik deze sessie!

Element woman
Lilian Schadee - yoga docent
Wat zei Felice.....

Ik had niet zo’n heel hoge verwachting, omdat ik al vrij ver ben in weten hoe een boek geschreven wordt en ik geen drempels ervaar op het gebied van schrijven of validiteit van het onderwerp. Mijn gevoel over mijn situatie geef ik rond een 7, maar dat werd een 9 na dit gesprek!

Perdiep vraagt namelijk door op een heel doelgerichte manier. Hij merkt goed op wanneer ik goed voor ogen heb wat ik wil en schakelt dan door naar het vervolg van het proces. Daardoor was het binnen een uur toch mogelijk om al mijn vragen, die meer betrekking hebben op het laatste deel van het schrijfproces, te belichten. Hij geeft overzicht in keuzes die ik kan maken, waar dat relevant voor mij is. Ik heb dus in dat uur veel kunnen verhelderen voor mezelf, ook op vlakken waar ik nog niet bewust mee aan de slag was gegaan. 

Mijn boek zal nu zoveel beter worden. Dat helpt me in mijn missie om er veel mensen laagdrempelig mee te kunnen bereiken.”

Element woman
Felice Visser - algemeen geestelijk begeleider

Wat zei Marie.....

Ik vond de Schrijvers-strategiesessie motiverend, omdat ik tijdens de sessie meer inzicht kreeg in wat ik zelf wil! De sessie motiveerde mij meer om mijzelf als schrijfster van mijn eigen boek te zien! Perdiep vertelde over hoe hij (nieuwe/aanstormende) schrijvers kon helpen, wat hij voor ze kon betekenen en op welke manieren hij ze kon begeleiden. Dat betekent dus dat je er niet alleen voor staat. Perdiep weet waar hij het over heeft en de sessie heeft mij geholpen om het juiste te doen voor dat moment. Mijn schrijvers wens staat op mijn ’to-do-lijst’.”

Element woman
Marie- spiritueel coach en medium
Schrijvers-sparringsessie

Meld je aan voor een Schrijvers-Strategiesessie als:  

 • Je al een gaaf idee hebt voor jouw eigen boek, maar weet je niet waar je moet beginnen?
 • Of je twijfelt of jouw idee een boek waard is?
 • Je wilt ontdekken of jouw ideeën over het schrijven van een boek haalbaar en efficiënt zijn.
 • Je in de startblokken staat om jouw eigen verhaal op te schrijven, maar weet je niet of je daar wel de vaardigheden voor hebt?
 • Jij je afvraagt – ondanks jouw vurige verlangen – of je wel een boek kunt schrijven?
 • Jij je afvraagt of een boek – hoe graag je dat ook wilt – wel realiseerbaar is voor jou naast jouw onderneming, baan en gezin?
 • Je waarde hecht aan een exclusief 1-op-1 traject voor deze unieke, persoonlijke ervaring. 
 • Je bereid bent om tijd, energie en geld te investeren in jezelf en in het publiceren van je boek.

Wil jij nu eindelijk aan de slag met je boek?

Yes, dat wil ik!

Ontdek mijn unieke succesvolle Schrijfmethode nu!

Perdiep.nl Schrijfmethode ©

Tijdens de Schrijvers-Strategiesessie van 1 uur bespreken we jouw idee voor je eigen boek. Waar begin je? En hoe benut jij je energie, creativiteit en energie nu strategisch voor het schrijven van jouw boek?

Ik help jou bij het verder vormgeven van dat idee en deel graag met jou wat er verder komt kijken bij het schrijven van jouw boek. Je krijgt dus persoonlijke, relevante tips en adviezen van mij.

Over schrijverschap bestaan allerlei mythen. Ik help jou tijdens deze sessie die mythen door te prikken die jou nu misschien wel belemmeren. Dat doe ik aan de hand van mijn unieke Perdiep.nl Schrijfmethode©.

Wil je weten:

Hoe je een boek kunt schrijven in slechts 4 maanden?

Waar jij de energie en creativiteit vandaan haalt?

En hoe jij tijd creëert om jouw boek te schrijven, naast jouw bedrijf, werk en gezin?

Deze vragen beantwoord ik allemaal voor jou aan de hand van de unieke Perdiep.nl Schrijfmethode©.

Deze methode is door mij ontwikkeld door mijn jarenlange kennis, vaardigheden én ervaring met het schrijven en mijn opleidingen, trainingen en ervaring in de persoonlijke ontwikkeling.

De Perdiep.nl Schrijfmethode© bestaat uit 7 onderdelen, namelijk Mindset, Creativiteit, Roadmap, Tijd, Accountability, Eigenaarschap én uiteindelijk waar jouw eigen boek óók voor zal staan, namelijk: Leiderschap.

Tijdens de Schrijvers-Strategiesessie ga ik met jou alle onderdelen van deze unieke methode langs, waarmee jij een goed beeld krijgt over wat schrijverschap wél inhoudt en hoe jij óók een schrijver kunt zijn én zo een goed boek kunt schrijven.

Yes, ik meld mij aan!

Wat kun je verwachten van deze sessie?

Van idee naar concreet plan

De snelste route naar een boek

Klaar om te schrijven