REVIEWS & TESTIMONIALS

LEES OVER

DE ERVARINGEN

VAN SCHRIJVERS MET SCHRIJFCOACH

PERDIEP RAMESAR

Matcht mijn aanbod met wat jij zoekt?

Reviewpagina

Persoonlijke aandacht voor jou en jouw boek

Een boek schrijven kan een persoonlijke wens zijn voor jou, waar je al lang van hebt gedroomd. En lijkt het je een fijn idee om tijdens het schrijven 1-op-1 begeleiding te krijgen. Ik lees jouw verhaal mee, ik redigeer en geef feedback op jouw teksten. En als coach heb ik ook aandacht voor de persoonlijke belemmeringen die het schrijven kunnen belemmeren.

Reviewpagina

Persoonlijke coaching voor het Schrijversdilemma 

Een boek schrijven, meer dan 80% heeft die wens, maar nog geen 1% begint eraan! Laat je coachen bij het wegnemen van je angst en onzekerheid.

Reviewpagina

Jouw boek in een vastgesteld tijdspad (4 maanden!)

Met mijn beproefde schrijfmethode kun je stap voor stap in 4 maanden het schrijven van je boek afronden. 

Reviewpagina

De Schrijvers Meetup 

Schrijven kan eenzaam voelen. Voor sparren met andere schrijvers, praktische vragen, delen van je ervaringen kun je terecht in het Schrijvershuis van Perdiep.nl. 

Reviewpagina

 Expert-aanbod

Als schrijver ben jij dé artiest van jouw boek. Maar er komt meer meer kijken bij het schrijven. Het Schrijvershuis brengt interessante experts samen die graag hun kennis en kunde met jou delen.

Reviewpagina

Over mij

Boeken lezen en schrijven zijn mijn passie. Ik begrijp mensen die een boekenwens hebben als geen ander! Want het is mijn missie om iedereen te helpen die een boek wil schrijven om de wereld een stukje mooier te maken.

Maar ik begrijp dat een droom alleen niet voldoende is. Wellicht staan je twijfels, onzekerheid en angsten je nog te veel in de weg om deze droom te realiseren. Daarom heb ik mij als gecertificeerde coach bekwaamd in het wegnemen van alle persoonlijke belemmeringen tijdens het schrijftraject. 

Ik bied schrijftrajecten, trainingen en coaching in leiderschap voor schrijvers. Mijn aanbod kenmerkt zich door een perfecte combinatie van mijn schrijfexpertise met professionele coaching. Helemaal geschikt voor jou als jij nu een boekendroom hebt, die jij wilt gaan realiseren. 

Reviews van de schrijvers van het Schrijvershuis van Perdiep.nl

Schrijfcoach Perdiep Ramesar - Foto Saj Shah

Saj Shah - 'Joynetix'

Jurist, apotheker en innovator in plezier in het leven in Londen, 'Top 10'-bestsellerlijst Amazon voor persoonlijke ontwikkeling, in 2022 'Top 10' best bekeken TED-talks wereldwijd met meer dan 2 miljoen views.

If it was not for Perdiep’s one to one coaching sessions I would have been procrastinating about writing my debut book. He got me powerfully into action. 

"Perdiep Ramesar is an extraordinary performance and results coach. He has such a powerful listening of his clients and can activate creativity in people with his unique way of empowerment. If it was not for Perdiep’s one to one coaching sessions I would have been procrastinating about writing my debut book. He got me powerfully into action. Perdiep stands for transforming the lives of his clients so that they discover their own brilliance. Thank you Perdiep. It is a privilege and honour to have you in my life."

Schrijfcoach Perdiep Ramesar - Foto Mark Tissink

Mark Tissink - 'Grip op Informatiebeveiliging'

Trainer/consultant IT & persoonlijk leiderschap Secure-IT-is met een voorwoord van de Chief Information Officer (CIO) Lourens Visser van de Rijksoverheid 

Dan was het waarschijnlijk een 5-jarenplan, in plaats van een 5-maandenplan!

“Ik had het zelf kunnen redden om mijn boek te schrijven, maar dan was ik er waarschijnlijk veel langer mee bezig. Dan was het waarschijnlijk een 5-jarenplan, in plaats van een 5-maandenplan. Als ik mijn situatie van toen een cijfer zou geven, dan is dat een 6. Ik was lekker van start, maar na een tijdje kwam de klad erin. Precies op dat moment kwam het aanbod van Perdiep op mijn pad en dat is mijn redding geweest. Met de eerste tips die ik van hem kreeg, had ik in een week al meer geschreven dan de maand ervoor. Mijn transformatie vond plaats door zijn motivatie, accountability én de praktische tips. De laatste 3 van de 13 hoofdstukken moet ik nog schrijven, maar de eerste 15 boeken zijn al verkocht in de pre-sale. De laatste loodjes wegen het zwaarst en ook het perfectionisme in de afronding begint op te spelen. Gelukkig is de ondersteuning van Perdiep ook in deze fase van dezelfde kracht als in het begin, en weet ik zeker dat het niet lang meer duurt of het boek is daadwerkelijk gedrukt. Mijn situatie is nu het cijfer 9 waard!”

Schrijfcoach Perdiep Ramesar - Foto De Monsterschool

Varishna Sardjoe Mishre - 'De Monsterschool'

 Investment manager en oprichter/eigenaar van haar eigen uitgeverij SMRTI Books

De schrijfcoaching van Perdiep was precies wat ik nodig had om mijn boek te kunnen schrijven. Op een persoonlijke en effectieve manier verwijdert Perdiep obstakels die ik mezelf had opgeworpen.

"Perdiep’s droom is een boekenkast vol met boeken van zijn cliënten. Managementboeken, gedichtenbundels, horrorboeken en ….kinderboeken.

Ik wilde als klein meisje graag schrijver worden omdat ik het heerlijk vond om meegesleurd te worden in een spannend verhaal dat zich afspeelde in een andere wereld. Ik was er nooit aan toegekomen omdat ik niet zeker wist of ik talent, tijd en doorzettingsvermogen had.

De schrijf coaching van Perdiep was precies wat ik nodig had om mijn boek te kunnen schrijven. Op een persoonlijke en effectieve manier verwijdert Perdiep obstakels die ik mezelf had opgeworpen. Door de duidelijke deadlines bouwde ik iedere week tijd in om te kunnen schrijven. De coaching sessies werden afgewisseld door praktische tools, schrijfmethodes en het uitdagen van de verhaallijn. Ook buiten de coaching sessies was Perdiep beschikbaar voor advies of een steuntje in de rug.

Het allermooiste aan het coaching traject met Perdiep was dat ik weer de moed kreeg om te schrijven. Toen we begonnen, schreef ik voor mijn kinderen. De Monsterschool is een legacy van mij aan mijn kinderen, een bundel vol met kostbare herinneringen van onze gezamenlijke fantasie. De intentie om het verhaal uit te geven bestond nog niet. Dankzij Perdiep heb ik ook die berg van verlegenheid overwonnen.

Ik kan Perdiep van harte aanraden als schrijfcoach voor ieder boek. Zijn droom met een rijk gevulde boekenkast van boeken van zijn cliënten komt vast en zeker uit!"

Schrijfcoach Perdiep Ramesar - Foto Wesley van Eijndhoven

Wesley van Eijndhoven

Marketeer

Ik kan je zeggen dat de samenwerking aangaan met Perdiep, misschien wel de beste keuze is die ik het afgelopen jaar heb gemaakt.

"Ik heb altijd al een boek willen schrijven, maar (vanwege wat voor reden dan ook) nooit de stap genomen. Gebrek aan tijd? Een te hoge drempel om te beginnen? Geen idee. Ik weet wel wat de uiteindelijke katalysator is geweest voor het daadwerkelijk schrijven van van mijn boek. Dat is namelijk Perdiep geweest.
Toegegeven, in het toen ik de eerste keer met Perdiep sprak was ik wel een beetje sceptisch. Waar gaat deze persoon, die ik nog niet ken, mij dan mee helpen?
Uiteindelijk dacht ik: "Ik ga het gewoon doen. Ik wil het al een tijdje en nu is gewoon de kans om het onder begeleiding te doen. Met een stok achter de deur die me net dat zetje in de rug kan geven dat ik nodig heb".
Ik kan je zeggen dat de samenwerking aangaan met Perdiep, misschien wel de beste keuze is die ik het afgelopen jaar heb gemaakt.
Perdiep is niet alleen ontzettend kundig, maar vooral ook erg betrokken bij je proces. Haast iedereeen kan een boek schrijven. Al heb je soms gewoon een beetje hulp nodig.... van Perdiep natuurlijk!"

Schrijfcoach Perdiep Ramesar - Foto Mark Tissink

Mark Tissink - 'Grip op informatiebeveiliging'

Trainer/consultant IT & persoonlijk leiderschap Secure-IT-is met een voorwoord van de Chief Information Officer (CIO) Lourens Visser van de Rijksoverheid 

.....En dan heb je in ene een briljant boek (al zeg ik het zelf). 

"Wat begon als een klein schrijfsel is met de hulp van Perdiep uitgegroeid tot een professioneel boek van 240 pagina's. Een visitekaartje van 2 centimeter dik. De eerste opdrachten komen al binnen doordat ik nu écht als expert in mijn vakgebied wordt gezien. Weten over welk boek het gaat? Zoek op 'grip op informatiebeveiliging' bij jouw favoriete boekleverancier! Dank je wel Perdiep!"

Schrijfcoach Perdiep Ramesar en Rina Poetoe

Rina Poetoe - 'Zij, die overwint'

Orthopedagoog-generalist / regiebehandelaar

Ik heb veel gehad aan de adviezen, ondersteuning en positieve attitude.

"Een fijne en gedegen begeleiding gehad bij het schrijven van mijn boek. Ik heb veel gehad aan de adviezen, ondersteuning en positieve attitude van Perdiep gedurende mijn schrijfproces."

Schrijfcoach Perdiep Ramesar en Astrid Honcoop

Astrid Honcoop - 'Wie ben je zonder je haar'

Grafisch ontwerper en ondernemer

In een aantal sessies kan je je boek al schrijven! 

"Fijn om met Perdiep de uitdaging aan te gaan om mijn verhaal op papier te zetten. In een aantal sessies kan je je boek al schrijven! Perdiep is een fijne stok achter de deur. Ook denkt hij graag mee en laat je nadenken over het onderwerp. Vanwege diverse brainstormsessies en de verschillende inzichten is mijn persoonlijke verhaal over haarverlies alleen maar mooier geworden."

Zijn dit niet fantastische verhalen van dromers die nu schrijvers zijn? 

Wil jij dit ook? 

Jeroen Lampe review

Jeroen Lampe - 'Van 0 naar 10.000 klanten'

 Businesscoach, tweevoudig winnaar van 'Thuiswinkel Award'

Perdiep geeft je antwoorden, vertrouwen en veel meer, zodat het lukt.

Alles wat in je hoofd zit, komt met zijn methode op een heel fijne en snelle manier op papier.

"Als je dit leest overweeg je wellicht een boek te schrijven.

Maar.. hoe pak ik dat aan? En waar haal ik die tijd vandaan? Wat nou als het tegen zit?

Perdiep geeft je antwoorden, vertrouwen en veel meer zodat het lukt.

Alles wat in je hoofd zit, komt met zijn methode op een heel fijne en snelle manier op papier.

Met zijn professionaliteit en persoonlijke drive voor jouw boek maakt Perdiep het verschil.

Twijfel niet en maak eens kennis met Perdiep.

Pas wel op, het ergste wat kan gebeuren is dat je na zes maanden zomaar een boek hebt!"

Schrijfcoach Perdiep Ramesar - Foto Paul Akkermans

Paul Akkermans - 'Ontzitten'

Gezondheidszorgtechnoloog & ontwerper/producent van balanskruk Balergo

Perdiep kon kort en helder uitleggen wat een schrijftraject inhoudt en hij verzekerde mij dat ik in vier tot vijf maanden een boek zou kunnen schrijven. Dat wilde ik wel eens zien. 

"Ik liep al langer met het idee om een boek te schrijven, maar vond het lastig om daadwerkelijk te beginnen. Met name de onwetendheid rondom zo'n traject en wat er allemaal bij komt kijken, hielden me tegen. Toen kwam ik via een zakenrelatie Perdiep tegen en hebben we online een eerste kennismaking gehad. Daarin kon Perdiep kort en helder uitleggen wat een schrijftraject inhoud en hij verzekerde mij dat ik in vier tot vijf maanden een boek zou kunnen schrijven. Dat wilde ik wel eens zien. Het leek me het proberen waard. In september 2021 ben ik dan ook daadwerkelijk gestart en warempel: eind december was mijn boek inhoudelijk klaar! Perdiep heeft mij goed begeleid tijdens dit traject door de regelmatige online meetings en vlotte communicatie tussendoor. Het redigeren van de teksten en het beantwoorden van praktische vragen, hebben er samen met de motivatie en 'stok achter de deur', voor gezorgd dat ik het als een prettig traject heb ervaren.

Achteraf is het me dan ook erg meegevallen en kan ik het iedereen aanraden. Ik sluit dan ook zeker niet uit dat het bij één boek blijft."

Schrijfcoach Perdiep Ramesar  - Foto David van Valkenburg

David van Valkenburg - 'Frisse blik' 

Veiligheidsexpert Humans@Work

Perdiep kan goed inspelen op je wensen en heeft een prettige manier van begeleiden.

"Ik wist dat ik een boek wilde schrijven, alleen ik had geen idee hoe ik dat aan moest pakken. Toen heb ik contact gezocht met Perdiep en dat voelde gelijk als de juiste stap. We zijn aan de slag gegaan en mede door zijn prettige coaching en begeleiding, ben ik in staat geweest om in een kleine drie maanden mijn verhaal op papier te hebben staan. Perdiep kan goed inspelen op je wensen en heeft een prettig manier van begeleiden. Het resultaat is dat ik mezelf nu auteur kan noemen."

Anneke Houtman - Stichting De Ondergrondse Kerk (SDOK)

Anneke Houtman - 'Ontvoerd in de jungle' 

Communicatie & Events Stichting De Ondergrondse Kerk

Perdiep denkt goed mee, reflecteert, helpt je verder, is betrokken en is een bijzonder fijne steun in de rug.

"Als Stichting De Ondergrondse Kerk die vervolgde christenen steunt, wilden we graag een kinderboek uitbrengen met verhalen over christenvervolging. We hebben Perdiep hiervoor ingeschakeld en dat was zeer behulpzaam. Perdiep denkt goed mee, reflecteert, helpt je verder als dat nodig is, is betrokken, enthousiast, geeft goede tips en is een bijzonder fijne steun in de rug bij het schrijven van een boek. Inmiddels is Stef in Colombia - Ontvoerd in de jungle uitgekomen en we zijn superenthousiast over het resultaat."

Pim Piepers schrijfcoaching Perdiep Ramesar

Pim Piepers - 'Dood in het licht' 

Schrijver & oprichter/eigenaar van Uitgever Eigenheimer

Perdiep heeft me geleerd een boek te schrijven en ook over andere zaken denkt hij met je mee. Daarnaast schreef hij ook een persbericht wat vrijwel direct overgenomen werd in onze lokale krant.

"Perdiep is een betrokken schrijfcoach die in mij gelooft, waarbij de redactie ook goed zit. Hij beweegt flexibel mee met wat er geschreven moet worden. Hij leest ook door dingen heen die traag of moeilijk te lezen zijn. Hij weet wat er wél goed aan is en zegt waar je je op moet focussen. Voor ik begon met het schrijven van mijn boek, had ik nog geen roman geschreven. Vanuit mijn schrijfbrij gaf Perdiep samen met mij vorm aan mijn eerste roman. Het was onzeker hoelang het zou gaan duren, want het betreft een sciencefantasyverhaal, waarbij veel dingen nog veranderden. Perdiep heeft me geleerd een boek te schrijven en ook over andere zaken denkt hij met je mee. Daarnaast schreef hij ook een persbericht (en gaan er nog volgen) wat vrijwel direct overgenomen werd en in onze lokale krant gepubliceerd werd. Als ik het een cijfer moet geven, dan geef ik het een 7,5. Dit punt is gebaseerd op mijn kijk op wat goed is, en dat is iets wat nooit perfect (een 10) kan zijn, en we groeien op elkaars goed geformuleerde feedback. Het boek is prachtig geworden en ik ben erg blij met het resultaat!"

Raaghnie Autar en schrijfcoach Perdiep Ramesar

Raaghnie Autar - 'Rani - Het verhaal van een Hindoestaanse millennial' 

Secretaresse, schrijver en oprichter/eigenaar Indianbooks.nl

Ik vind dat schrijfcoach Perdiep Ramesar een fijne, stapsgewijze aanpak heeft. Hij knipte het proces in kleine stukjes. Het resultaat is dat ik een boek heb geschreven! Ondanks alles heb ik doorgezet en is het doel behaald: een echt eindproduct! Cijfer: 10!

"Voordat ik begon met de schrijfcoaching was ik al op eigen houtje begonnen. Wetende dat ik een verleden heb van beginnen en niet afmaken, was ik op zoek naar een stok achter de deur. Voor de verandering wilde ik deze keer echt doorzetten en mijn verhaal brengen tot een boek. Een schrijfcoach leek mij de oplossing. Cijfer: 7.

De twijfels zaten mij in de toegevoegde waarde van een schrijfcoach. Uiteindelijk moet je het schrijven toch echt zelf doen. Maar wat als de schrijfcoach mij niet goed genoeg vond? Wat als ik geen talent heb? Wat als mijn verhaal dom is? En wat zou er gebeuren als ik opnieuw zou opgeven? Hoe zou de schrijfcoach mij helpen die eindstreep te halen? Allemaal twijfels en angsten waar ik mee zat. 

Voor mij veranderde alles na het kennismakingsgesprek met Perdiep Ramesar. Dat gesprek klaarde voor mij een hoop op en haalde twijfels bij me weg. Mijn verhaal was niet dom. Er was ruimte voor gevoel, ook de mindere. Perdiep zou mijn werk tussentijds lezen en feedback geven. Ik zou hulp krijgen bij het halen van die eindstreep. Eigenlijk alles wat ik nodig had.

Ik vind dat schrijfcoach Perdiep Ramesar een fijne, stapsgewijze aanpak heeft. Een boek schrijven lijkt een enorme klus en opgeven is dan ook heel aantrekkelijk. Maar Perdiep knipte het proces in kleine stukjes. Dus in plaats van een enorme berg beklimmen, hoefde je alleen het volgende station te halen. Dat gaf mij enorm veel ruimte. Ruimte om na te denken, te voelen en (misschien wel het belangrijkst) te schrijven.

Het resultaat is dat ik een boek heb geschreven! Ondanks alles heb ik doorgezet en is het doel behaald: een echt eindproduct! Cijfer: 10!"

Schrijfcoach Perdiep Ramesar - Perdiep.nl

Julie 

Schrijver & uitgever

Hij stimuleert het vertrouwen in de eigen creativiteit

"Perdiep is een kundige en betrokken coach. Met zijn persoonlijke en positieve aanpak stimuleert hij het vertrouwen in de eigen creativiteit van de schrijver."

Waarom zou je met mijn hulp jouw boek schrijven? 

117x117

In maar 4 maanden 

Een boek schrijven hoeft niet oneindig te zijn. Sterker nog, wanneer je een tijdspad stelt, kun je met mijn hulp je boek in 4 maanden schrijven. 

117x117

Persoonlijke

aandacht

Worstel je nu met onzekerheid, angst en vragen? Dan help ik jou met mijn deskundige coaching om deze belemmeringen bij je weg te nemen. 

117x117

Schrijfmethode 

Mijn beproefde schrijfmethode werkt! Het geeft een duidelijk overzicht, waardoor jij stap voor stap jouw boek op creatieve wijze schrijft.
117x117

Redactie 

Ik lees met jou mee! Dit houdt in de redactie op het vlak van taal, leesbaarheid, opbouw en aantrekkelijkheid van jouw schrijfwerk. 

Reviews van de schrijvers over de schrijftrainingen van Perdiep.nl

Tineke van Schaick voor schrijfcoach & schrijftrainer Perdiep Ramesar - Perdiep.nl

Tineke van Schaick

- 'Jij bent mijn stem' 

Healer, therapeut en coach Bronneklaar

Door de meditatie en begeleiding van Perdiep en de inspiratie van de groep, kwam ik tot de werkelijke kern van mijn boek.

“De training 'Schrijf jouw Bestseller-achterflaptekst' heeft me helemaal op het goede spoor gezet en is van cruciaal belang geweest. Ik doe al een schrijfcoachingstraject bij Perdiep voor mijn tweede boek en ik dacht al de titel en de kern van dit boek duidelijk te hebben. Ik zag deze workshop als een verdieping op het coachingstraject. En het is ook een hele waardevolle verdieping gebleken. Wat we normaal in een privé-online sessie van twee uur doen (onderdeel van het schrijfcoachingstraject), deden we nu live een hele dag met een kleine groep. De titel, ondertitel en de achterflaptekst zijn een enorm belangrijk onderdeel van je boek. Door de meditatie en begeleiding van Perdiep en de inspiratie en feedback van de groep, kwam ik tot de werkelijke kern van mijn boek, die verrassend anders en dieper was dan ik zelf had bedacht. Een boek schrijven doe je niet alleen voor jezelf en de kracht van een groep is onmisbaar voor het ontdekken van de wezenlijke boodschap van jouw boek. Dankjewel Perdiep en de hele groep voor deze dag! Mijn tweede boek heeft nu een overduidelijk en stevig fundament waarop ik de inhoud kan bouwen."

Ook voor coaching bij het schrijven van artikelen, blogs, essays en andersoortige teksten kun je bij mij terecht.

Bestuurderscoach Titia Lont voor schrijfcoach Perdiep Ramesar - Perdiep.nl

Titia Lont

Bestuurderscoach en oud-burgemeester 

Erg betrokken en flexibel.

"Perdiep heeft mij uitstekend geholpen bij het redigeren van een opiniestuk. Hij kan daarbij putten uit een rijke ervaring in diverse trajecten. Daarnaast is hij erg betrokken, en flexibel bereikbaar.

Een aanrader!"

Onderzoeker Ruth Yohannes voor schrijfcoach en schrijftrainer Perdiep Ramesar - Perdiep.nl

Ruth Yohannes

Onderzoeker Verwey Jonker Instituut 

Dankzij de begeleiding van Perdiep heb ik handvatten gekregen die ik kan gebruiken tijdens het schrijven van rapporten en artikelen.

"Perdiep heeft mij geholpen door bewuster te schrijven. Ik had altijd de wens om meer te oefenen met schrijven, omdat ik daar nog niet zoveel ervaring mee had. Ik heb nooit twijfels gehad over de schrijfcoaching, omdat hij flexibel inspeelt op wat je nodig hebt. Dankzij zijn begeleiding heb ik handvatten gekregen die ik kan gebruiken tijdens het schrijven van rapporten en artikelen. Perdiep heeft ontzettend veel ervaring en als je behoefte hebt aan individuele schrijfcoaching dan ben je bij hem aan het juiste adres."

Advocaat Nanda Baldew voor schrijfcoach en schrijftrainer Perdiep Ramesar - Perdiep.nl

Nanda Baldew

Advocaat & coach 

Ik denk dat iedere ondernemer die een stuk voor zijn of haar bedrijf wil schrijven Perdiep moet inschakelen.

“Ik heb nooit twijfels gehad over de kwaliteiten van Perdiep Ramesar. Hij is een talentvolle schrijver en redacteur, dat wist ik al. Hij heeft mijn blogs geredigeerd en ik heb altijd mooi geredigeerde stukken teruggekregen. Het is soms net een klein accent in het verhaal dat het verschil kan maken en Perdiep ziet dat. Het is altijd goed om een ander die verstand van zaken heeft, zoals Perdiep, je stukken te laten lezen voor je het publiceert. Ik schrijf snel en als ik mijn stukken teruglees, lees ik over mijn eigen fouten heen. Ik denk dat iedere ondernemer die een stuk voor zijn of haar bedrijf wil schrijven Perdiep moet inschakelen.”

Schrijfcoach Perdiep Ramesar en Vincent van der Burg - Perdiep.nl

Vincent van der Burg

- 'Het Boek voor Coaches' 

Psycholoog, econoom, opleider & coach UNLP

Heel fijn om een ervaringsgerichte gesprekspartner als Perdiep te hebben.

“Het schrijven van een boek is een solistisch traject. Weken, zo niet maanden, ben je bezig met het verwoorden wat er in je gedachten omgaat. Je gaat door de verschillende schrijversfases heen en op die momenten is het heel fijn om een ervaringsgerichte gesprekspartner als Perdiep te hebben. Ik kan Perdiep dan ook van harte aanbevelen.”

Ik bied ook hulp bij het schrijven van persberichten én mediapitches. Lees hieronder deze ervaringen.....

Psychiater Sebastian Cardona Cano voor schrijfcoach en schrijftrainer Perdiep Ramesar - Perdiep.nl

Sebastian Cardona Cano

Psychiater

Perdiep's pitch in de media resulteerde in een groot interview in ‘de Volkskrant’, waarna mijn verhaal over mijn onderzoek breed werd overgenomen in Nederlandse en Vlaamse media.

“Perdiep heeft ervoor gezorgd dat mijn promotieonderzoek aandacht kreeg. Hij nam veel werk uit handen, verdiepte zich in de materie en werkte zeer doelgericht. Perdiep is erg toegankelijk en heeft een persoonlijke aanpak, waarmee hij zaken gemakkelijk en snel regelt. Hij boekte binnen no-time resultaat. Zijn pitch in de media heeft geresulteerd in een groot interview in ‘de Volkskrant’, waarna mijn verhaal over mijn onderzoek breed werd overgenomen in Nederlandse en Vlaamse kranten, websites en andere media.”

Ik help je ook bij het schrijven van artikelen, verslagen, blogs en interviews voor organisaties en bedrijven. 

Senior-communicatieadviseur Floor de Booys - Verwey Jonker Instituut - voor schrijfcoach en schrijftrainer Perdiep Ramesar - Perdiep.nl

Floor de Booys

Senior-communicatieadviseur

Verwey Jonker Instituut &

Kennisplatform Inclusief Samenleven (KIS)

Perdiep Ramesar levert kwaliteit en hij doet wat hij zegt

"Perdiep Ramesar heeft een soepele en secure pen. Hij schrijft vlot en weet ingewikkelde materie helder uit te leggen. Hij maakt verhalen met een menselijke insteek en weet zo de lezer te raken.

Ook is hij een prettige samenwerkingspartner. Hij reageert snel, denkt mee en communiceert ook als het een keer tegenzit en een planning bijvoorbeeld niet gehaald wordt. Met Perdiep kun je goede afspraken maken. Hij doet wat hij zegt.

Perdiep levert kwaliteit. Hij schrijft niet alleen goed, maar is ook op de hoogte en heeft een relevant netwerk.

De kwaliteit van Perdiep is dat hij actuele gebeurtenissen weet te vertalen in menselijke verhalen die raken. Ik beveel Perdiep Ramesar van harte aan!"

Wat zeggen anderen over het Boekschrijfconsult

"Ik had niet zo’n heel hoge verwachting, omdat ik al vrij ver ben in weten hoe een boek geschreven wordt en ik geen drempels ervaar op het gebied van schrijven of validiteit van het onderwerp. Mijn gevoel over mijn situatie geef ik rond een 7, maar dat werd een 9 na dit gesprek!

Perdiep vraagt namelijk door op een heel doelgerichte manier. Hij merkt goed op wanneer ik goed voor ogen heb wat ik wil en schakelt dan door naar het vervolg van het proces. Daardoor was het binnen een uur toch mogelijk om al mijn vragen, die meer betrekking hebben op het laatste deel van het schrijfproces, te belichten. Hij geeft overzicht in keuzes die ik kan maken, waar dat relevant voor mij is. Ik heb dus in dat uur veel kunnen verhelderen voor mezelf, ook op vlakken waar ik nog niet bewust mee aan de slag was gegaan. 

Mijn boek zal nu zoveel beter worden. Dat helpt me in mijn missie om er veel mensen laagdrempelig mee te kunnen bereiken.”

Element woman

Felice Visser (Algemeen geestelijk begeleider)

"Al jaren speelt het idee om een eigen boek te schrijven al door mijn hoofd, maar wat ik miste was een plan van aanpak. Natuurlijk had ik zelf al wat pogingen gedaan om te beginnen, maar het bleef steeds bij beginnen.. Ik gaf mijn situatie toen het cijfer 4. Ik had me eigenlijk niet gerealiseerd, dat ik in dit proces ook hulp zou mogen ontvangen. Toen ik een bericht zag voor het Boekschrijfconsult, heb ik eerst wel getwijfeld, want dit was toch mijn verhaal, mijn proces? Nog steeds ben ik blij, dat toch een afspraak heb gemaakt met Perdiep. Tijdens de sessie werd mijn idee een concreet plan. Mijn situatie geef ik nu het cijfer 8. Perdiep beschikt over het vermogen om het proces van idee naar plan inzichtelijk, maar ook overzichtelijk te maken. Iedereen met het idee om een boek te schrijven gun ik deze sessie!"

Element woman

 Lilian Schadee (Yoga-docent)

"Ik vond het Boekschrijfconsult motiverend, omdat ik tijdens de sessie meer inzicht kreeg in wat ik zelf wil! De sessie motiveerde mij meer om mijzelf als schrijfster van mijn eigen boek te zien! Perdiep vertelde over hoe hij (nieuwe/aanstormende) schrijvers kon helpen, wat hij voor ze kon betekenen en op welke manieren hij ze kon begeleiden. Dat betekent dus dat je er niet alleen voor staat. Perdiep weet waar hij het over heeft en de sessie heeft mij geholpen om het juiste te doen voor dat moment. Mijn schrijverswens staat op mijn ’to-do-lijst'."

Element woman

Marie (Spiritueel coach & medium)

 

Deze dromers zijn allemaal auteurs geworden. Geweldig, niet?

Wil jij dit ook?