1920 x 500

Wil jij een boek schrijven?

Vind antwoorden op jouw vragen rondom schrijven, schrijverschap, creativiteit en meer...

90 x 90

4 Jaar 

Professioneel schrijfcoachingsbedrijf  
90 x 90

100+  

Aspirant-schrijvers gesproken

30+ Schrijvers 

Geholpen hun boek te   schrijven

Heb jij een boekschrijfwens? 

Van een wens naar daadwerkelijk schrijven van een boek is een proces dat zich geleidelijk ontwikkelt, zien wij in onze schrijfcoachingspraktijk. De eerste belangrijke stap is om bij jezelf te onderzoeken in welke fase jij je bevindt.
700 x 550

De oriëntatiefase 

Je hebt een boekschrijfwens, je wordt gevraagd om je verhaal te delen, maar je hebt twijfels over tijdgebrek, gebrek aan informatie over schrijven en investeren.

Dit herken ik
700 x 550

De besluitfase

Jij wilt jouw boek schrijven, maar voordat je doet wil jij je goed voorbereiden door je vragen beantwoord te hebben.
Ik zoek antwoorden
700 x 550

De schrijffase

Jij gaat je boek schrijven. Echter,  stoei je met je boek-idee en  wil je hier deskundig bij geadviseerd worden. 

Advies van schrijfcoach


"Je hoeft niet de hele trap te zien om de eerste stap te nemen." - Dr. Martin Luther King Junior

Oriënterend? 

Je wens is om een keer een boek te schrijven. Je ontmoet mensen die dit ook vragen: "Waarom schrijf je geen boek?". Maar je voelt je er nog niet klaar voor, omdat je namelijk nog niet per sé een boek-idee hebt. Ook weet je niet of je er tijd of de investering voor hebt. Wel is inmiddels bij jou de belangstelling gewekt om te onderzoeken hoe je het schrijven van een boek kunt aanpakken. Als jij dit herkent, dan helpen we je in eerste instantie het best met het E-Book ‘Boek schrijven, maar…’

260 x 260

Jij beslist

Wanneer jij al weet dat je een boek zult schrijven, dan zullen er logischerwijs meer vragen bij je opkomen die je wilt beantwoorden. De wereld van schrijven en boeken is een wereld op zich, en er komt veel bij kijken. Er zijn veel boeken over dit onderwerp beschikbaar, maar als je de behoefte hebt om in een persoonlijk gesprek je te laten helpen bij je besluitvorming, meld je dan aan voor een kennismakingsgesprek. In een persoonlijk gesprek denken we graag met je mee en geven we je tips en adviezen om je besluit te nemen
Ik wil kennismaken
260 x 260

Je start met je boek

Het is je gelukt om je te oriënteren en kennis op te doen. En je hebt nu één of meer boek-ideeën. Maar voordat jij je achter je schrijfscherm installeert, zoek je manieren hoe jij jouw schrijversreis het effectiefst kunt aanpakken. Te beginnen met het pitchen van je boek-idee of ideeën, zodat je boek-idee kunt concretiseren. Of maak jij je zorgen over persoonlijke belemmeringen,  zoals wat te doen als je het gaandeweg opgeeft? Of vastraakt tijdens het schrijven? En heb je interesse in een schrijfmethode die wij met succes toepassen bij andere schrijvers die hun boek hebben afgeschreven? Plan dan een Boekschrijfconsult. In dit gesprek stroop ik, Perdiep, mijn mouwen op. En ga ik met je in gesprek over je boek-idee en adviseer ik jou over jouw persoonlijke schrijftraject.
500 * 500

Heb jij ook de wens om een boek te schrijven?

Wij zijn Perdiep en Bindia. Het Schrijvershuis hebben we bedacht, omdat we geloven dat verhalen helpen om de wereld een mooiere en betere plek te maken.

Verhalen van ‘gewone’ mensen, zoals jij en ik, die met hun verhaal het leven van een ander raken. Of je nu een persoonlijk verhaal schrijft, het verhaal over jouw coachings-of trainingsmethode waar je anderen mee helpt, of een fictief verhaal, je hebt een verhaal om  te inspireren. Maar je verhaal delen, door het op te schrijven, en dat dan op zo'n manier dat je je lezer in je verhaal kunt meenemen, kan een uitdaging zijn. Zowel op vlak van het inhoudelijk schrijven van een boek, als op het gebied van je persoonlijke belemmeringen. Dat is waar wij je vakkundig bij willen en kunnen helpen. 

We houden het graag simpel, betrokken en persoonlijk.

Wat ons betreft, hoef je niet eerst je helemaal zeker te voelen, een professioneel schrijver te zijn, een schrijfstudie gevolgd te hebben, of eerst een uitgever te vinden die jouw verhaal goed genoeg vindt om het uit te geven. Sterker nog, ons advies is wanneer jij een echte wens hebt om een boek te schrijven, je vandaag nog de eerste, kleine stap zet. En zorg dat je gemakkelijk en juist advies krijgt. Want de schrijfwereld is een wereld met creatieve oplossingen. Wanneer jij deze stap wilt zetten, staan we voor jou klaar om je te vertellen over deze mogelijkheden in het kennismakingsgesprek.

Vertel mij meer over het gesprek
Lees meer informatie

Wat zeggen anderen over het gesprek ...

'Tijdens dit gesprek werd mijn idee een concreet plan. Perdiep beschikt over het vermogen om het proces van idee naar plan inzichtelijk, maar ook overzichtelijk te maken. Iedereen met het idee om een boek te schrijven gun ik dit consult!'

Schrijfcoach Perdiep Ramesar - Perdiep.nl
Lilian Schadee, yoga-docent
'Mijn boek zal nu zoveel beter worden. Perdiep vraagt namelijk door op een heel doelgerichte manier. Hij merkt goed op wanneer ik goed voor ogen heb wat ik wil en schakelt dan door naar het vervolg van het proces.'
Schrijfcoach Perdiep Ramesar - Perdiep.nl
Felice Visser, geestelijk verzorger
'Ik vond het gesprek met Perdiep motiverend, omdat ik tijdens dit gesprek meer inzicht kreeg in wat ik zelf wil! Het gesprek motiveerde mij meer om mijzelf als schrijfster van mijn eigen boek te zien! Perdiep weet waar hij het over heeft.  En het gesprek heeft mij geholpen om het juiste te doen voor dat moment.'
Schrijfcoach Perdiep Ramesar - Perdiep.nl
Marie, spiritueel coach en medium

En? Wat denk je? Tijd om eens persoonlijk kennis te maken?

1920 x 650

Ja, ik heb interesse

Ook wij willen je dan graag beter leren kennen. We houden ons dagelijks bezig met wat aspirant-schrijvers bezighoudt. Dat is misschien wel het leukste van ons werk! We willen ontdekken welke vragen er bij jou spelen, en  wat je tot nu heeft tegengehouden je boek te schrijven. Dit, zodat we je kunnen helpen om voor jou passende oplossingen aan te dragen. Daarom vragen we jou om ons eerst te helpen een goed beeld van jouw situatie te krijgen. Dit kun je doen door ons vragenformulier in te vullen. Zo is het een win-win situatie voor ons allemaal. Wij krijgen een goed beeld en kunnen ons beter voorbereiden. En jij krijgt antwoorden op je vragen, waarmee jij jezelf tijd en geld bespaart, want het kennismaken is gratis! Bovendien krijg ook nog eens een bonus als je kennis met ons maakt. 
Ga meteen aan de slag!

Vragen? Kijk dan of je antwoorden hier staan...

Vragen en antwoorden over Kennismaken

Zijn er kosten verbonden aan een kennismakingsgesprek?

Nee, het gesprek is gratis. Het
enige wat je hoeft te doen, is het vragenformulier invullen en naar ons te sturen.

Wat gebeurt er nadat ik het vragenformulier hebt ingevuld?

Op het vragenformulier staat een link naar een aanmeldformulier. Nadat jij je hebt aangemeld, kom je op een volgende pagina. Hier lees je informatie over het vervolg en krijg je ook e-mails om de afspraak met ons in te plannen.

Binnen welke termijn dien ik een afspraak in te plannen?

Nadat jij je hebt aangemeld, kun je binnen een maand kosteloos je afspraak inplannen.

Kan ik mijn afspraak ook annuleren of verzetten?

Ja, dat kan éénmalig, via de agendalink of stuur hiervoor een mail naar info@perdiep.nl.

Hoe zal het gesprek plaatsvinden?

Het gesprek is live online via Zoom. Schrijfcoach Perdiep is een halfuur beschikbaar voor jouw schrijversvragen. We raden je aan om je goed voor te bereiden, zodat jij je tijd optimaal benut.

Ik heb een andere vraag of opmerking?

Stuur je vraag of opmerking naar info@perdiep.nl.