Ontvang GRATIS het E-BOOK
'Boek schrijven, maar ... ...'

Lees de antwoorden van de meest gestelde vragen waar aspirant-schrijvers mee worstelen.

Gaaf, dit wil ik!


Kindel Cover

Dit is waarom jij dit E-Book ook wilt.....

E-Book 'Boek schrijven, maar ... ...'

Wil jij een boek schrijven, maar heb je eerst nog vragen waar je antwoord op wilt? Vragen, zoals deze:

 • Hoe weet ik of ik een goed verhaal heb?
 • Ik ben onzeker over mijzelf en mijn schrijfvaardigheid.
 • Hoe begin ik met het schrijven van mijn boek?
 • Hoe zorg ik voor voldoende tijd voor het schrijven van mijn boek?
 • En nog belangrijker: Hoe schrijf ik het af? 
 • Welke vorm van hulp bij het schrijven past het best bij mij?
 • Wat komt er verder kijken bij het uitgeven van mijn boek?
 • Waar moet ik aan allemaal aan denken als ik de inhoud van mijn boek heb geschreven?  
50%
Hou mij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!
Yes, ik wil antwoorden!
Gratis E-Book over schrijven
 
Schrijfcoach Perdiep Ramesar - Foto Wesley van Eijndhoven

Ik kan je zeggen dat de samenwerking aangaan met Perdiep, misschien wel de beste keuze is die ik het afgelopen jaar heb gemaakt.

Wesley van Eijndhoven - MarketeerMijn beproefde schrijfmethode

Dit stapeltje boeken is wat mij gedreven en gelukkig maakt. Het zijn de boeken van mijn schrijvers. Allemaal zijn ze deelnemers van mijn Schrijvershuis. Schrijven kan namelijk een eenzaam en solistisch proces lijken, maar daar breng ik verandering in met Het Schrijvershuis. Want schrijven zou leuk, leerzaam en verbindend moeten zijn, vind ik. Een gevoel van thuiskomen, in Het Schrijvershuis, met alle deelnemende schrijvers.  

Het mooiste aan mijn werk is, dat ik de mensen die een boek schrijven, zie groeien. Wat begint met een gevoel van onzekerheid en angst, resulteert uiteindelijk in schrijvers die hun verhaal met vertrouwen opschrijven. Ze hebben de intentie om de wereld te inspireren. Zo maken al hun boeken de wereld een stukje mooier. Hoe gaaf is het, dat ik daar nu aan mag bijdragen. Mijn aanpak is persoonlijk en praktisch, die mijn schrijvers het beste resultaat geeft.

Ik bied mensen met een prachtig en inspirerend verhaal - waar ze de wereld een stukje mooier mee maken - een gratis Schrijversconsult.

Is een persoonlijk gesprek nu nog een stap te ver voor jou? Geen probleem! Ik weet zeker dat het E-Book 'Boek schrijven, maar... ...' jou zal helpen om de eerste oriënterende vragen te beantwoorden en jou alleen nog maar nog enthousiaster zal maken om een boek te schrijven. 

 • Lees de meest gestelde vragen die anderen mij voorleggen in het Schrijversconsult.
 • Adviezen en tips die jou direct helpen om de volgende stap te zetten.
 • Waardevolle en hands-on informatie uit de praktijk, getoetst en getest door schrijvers.

null

25 + 

Boekenschrijvers

4+ 

Jaar schrijfcoachingservaring

25+ 

Jaar persoonlijke schrijfervaring 

Wat zeggen anderen?

'Wat begon als een klein schrijfsel is met de hulp van Perdiep uitgegroeid tot een professioneel boek van 240 pagina's'.

Schrijfcoach Perdiep Ramesar - Foto Mark Tissink


Mark Tissink - Trainer/consultant IT & persoonlijk leiderschap

'Erg betrokken en flexibel'.  

Bestuurderscoach Titia Lont voor schrijfcoach Perdiep Ramesar - Perdiep.nl

Titia Lont

Bestuurderscoach en oud-burgemeester 

'Dankzij de begeleiding van Perdiep heb ik handvatten gekregen die ik kan gebruiken tijdens het schrijven van rapporten en artikelen'. 

Onderzoeker Ruth Yohannes voor schrijfcoach en schrijftrainer Perdiep Ramesar - Perdiep.nl

Ruth Yohannes

Onderzoeker Verwey Jonker Instituut

Denk  jij nu dat een boek schrijven een té grote uitdaging is voor jou? 

Download dan nu dit E-Book gratis!

'Je hoeft niet de hele trap te zien om de eerste stap te zetten.'

- Dr. Martin Luther King Jr.

Hou mij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!