1920*500

BOEK

SCHRIJFCONSULT

30+

Boekenschrijvers

4+ 

Jaar schrijfcoachingservaring

25+ 

Jaar schrijfervaring 

TWIJFEL JIJ OVER JOUW BOEK-IDEE? 

Of heb je andere vragen over het schrijven van je boek? Maar weet je niet waar je antwoorden te vinden? En stel je daarom steeds maar je boekenwens voor je uit? 
Ja, hier worstel ik mee!

Loop jij al langer rond met de droom om een boek te schrijven?


Dan is dit het uitgelezen moment om te ontdekken hoe ook jij dit kunt realiseren!

Wist je dat 85% van de volwassen in de Westerse geletterde wereld de wens heeft om een boek te schrijven. Maar dat nog geen 1% daadwerkelijk hun boek schrijft!

Stel je eens voor, dat je een boek hebt geschreven waarmee je meer klanten aantrekt én daardoor meer winst maakt, omdat mensen jou door jouw boek nóg serieuzer nemen als ondernemer, coach of trainer.

En hoe gaaf is het dan, dat je wordt uitgenodigd als spreker op verschillende podia om jouw verhaal te vertellen over jouw dienst of product, omdat jij als expert een boek op jouw naam hebt staan. Want, een boek geeft je namelijk expertstatus!

Hoe zou het voor je zijn, als mensen zich door jouw boek laten inspireren?

Of juist dat je anderen goed helpt door jouw kennis en expertise in een boek te gieten?

Een boek is sinds jaar en dag een effectief middel om veel mensen te bereiken met jouw zakelijke of persoonlijke verhaal.

Beeld je eens in, hoe jij je voelt, wanneer jij de wereld jouw boodschap in boekvorm nalaat, en dat jouw boek nog vele jaren later nog steeds op vele boekenplanken staat.

Maar laat jij je nu tegenhouden door: 

 1. Dat je gelooft dat een boek schrijven héél veel tijd kost.
 2. Dat je denkt dat er niemand op een boek van jou zit te wachten.
 3. Dat je niet weet hoe of waar je moet beginnen, omdat het op een enorme berg werk lijkt.
 4. Dat je geen idee hebt hoe jij jouw idee of gedachte in een boek krijgt.
 5. Dat je je afvraagt hoe jouw lege Word-document een werkelijk boek op Bol.com of in de boekhandel wordt.
 6. En dat je niet weet met wie je in vertrouwen kunt sparren. En die je op een professionele manier achter de broek aanzit, zodat het schrijven ook daadwerkelijk gebeurt.


Als schrijfcoach wil ik niets liever dan jou daarbij helpen. Laten we met elkaar in gesprek gaan over jouw boek-idee en al je vragen die jij hebt over het schrijven van je boek.

 • Afgelopen jaren heb ik meer dan 100 mensen geholpen door mijn consulten.
 • Meer dan 30 mensen geholpen hun boek te schrijven. 
 • Laat ik jou mijn beproefde schrijfmethode zien die anderen hebben gebruikt om succesvol hun boek te schrijven.
 • Geef ik je mijn professionele advies over hoe jij jouw persoonlijke belemmeringen voor het schrijven kunt oplossen.
 • Geef ik je advies over hoe jij jezelf daadwerkelijk er toe zet om je boek te schrijven.
 • Kun je met vertrouwen aan de slag met jouw boek!
Ik wil graag zo'n gesprek 

'Vertrouw het papier en het papier vertrouwt jou' - Perdiep Ramesar

500 * 500

Persoonlijke & betrokken schrijfcoaching

Niet boeken, maar het verhaal in een boek maakt het verschil. Je boek is niet je (eind)doel, maar de impact dat het maakt op je lezer is het grootse idee dat jij in je gedachten hebt. Wanneer jouw verhaal waardevol is voor anderen, zul je zien dat het automatisch groei betekent voor jou als persoon en je onderneming. Of juist dat het een zachte aanraking is van de gedachten van de schrijver in het leven van de lezer. Inspirerende boeken. Verhalen die zowel de schrijver als de lezer helpen groeien. Ondernemers die met hun verhaal de leukste ideale klanten willen bereiken.

500 * 500

Wij helpen je graag je boek te schrijven

Samen met mijn partner, Bindia Ramcharan, heb ik 'Het Schrijvershuis' bedacht. Wij helpen mensen een boek schrijven dat de wereld een stukje mooier maakt.

500 * 500

Ik help jou om jouw eerste stap te zetten

Een persoonlijk verhaal dat anderen helpt. Of een fictief verhaal dat de lezer bevangen achterlaat in de creatieve wereld van de schrijver. Het kan allemaal.

Ik wil de stap nu zetten
Ik onderscheid mij als schrijfcoach, doordat ik schrijfervaring, schrijfvaardigheid en persoonlijke coaching combineer. Naast dat ik schrijvers begeleid bij hun schrijftraject, help ik hen ook bij het overwinnen van hun onzekerheden, angsten en belemmerende gedachten.

Zij gingen je voor...

Astird Honcoop

Astrid Honcoop - auteur 'Wie ben je zonder je haar?'

'Fijn om met Perdiep de uitdaging aan te gaan om mijn verhaal op papier te zetten. In een aantal sessies kan je je boek als schrijven!'

David van Valenburg
David van Valkenburg - auteur 'Frisse blik'

'Perdiep heeft mij geholpen om de wondere wereld van het schrijven te ontdekken.'

Jeroen Lampe
Jeroen Lampe - auteur 'Van 0 naar 10.000 klanten'

'Alles wat in je hoofd zit, komt met zijn methode op een heel fijne en snelle manier op papier.'

KRIJG OOK DESKUNDIG ADVIES OVER JOUW BOEK-IDEE EN OVER HET SCHRIJVEN VAN JE BOEK!

Je boekendroom is binnen handbereik
 • Of jouw boek-idee klaar is om uit te werken naar schrijfplan, en te gaan schrijven.
 • Hoe ook jij het tijdtechnisch haalbaar kunt maken om een boek te schrijven, naast je gezin en een drukke onderneming of baan.
 • Hoe je boek jou kan helpen je onderneming te laten groeien.
 • Je besluit over of jouw verhaal voldoende inspirerend is, of niet.
 • Wanneer het voor jou het beste moment is om te starten met schrijven.
 • Hoe jij ook jouw boekendroom kunt realiseren.
 • Hoe mijn schrijfcoaching jou kan helpen om binnen een vooraf bepaald termijn je boek te schrijven.
 • Welke oplossingen ik als schrijfcoach aanbied om schrijvers gedreven te houden tijdens het schrijven, zodat hun boek ook werkelijk afkomt.
 • Welke passende oplossingen er zijn op het vlak van het vergroten van het vertrouwen in jezelf, zodat jij je boek met plezier kunt schrijven.
 • Je kunt een keuze maken over welk schrijftraject het beste bij jou past.
 • Antwoorden op vragen over de fase nadat jij je boek hebt geschreven.
 • Bespaar jezelf veel tijd door je vragen in een gesprek beantwoord te krijgen. En gebruik je energie en geld veel beter voor jouw boekenwens.
 • Mijn schrijfcoachingstrajecten zijn transparant én scherp geprijsd op de website. Maar ik waardeer je moed. Daarom geef ik je een exclusieve bonus als jij je na een Boekschrijfconsult aanmeldt voor een schrijfcoachingstraject. 
Ja, dit is wat ik nu nodig heb!


WIL JIJ OOK ANTWOORDEN OP JE VRAGEN?

Boek schrijfconsult
Van dromen naar het schrijven van je boek!
127

77,- (excl. BTW)

Boekschrijfconsult

 • Ontdek binnen een uur antwoorden op je vragen en ga dan aan het schrijven.
 • Krijg advies over jouw boek-idee.
 • Tips en adviezen over hoe jij kunt beginnen met het schrijven van je boek.
 • Ontdek mijn beproefde schrijfmethode die anderen ook heeft geholpen hun boek af te schrijven.
 • Ontvang antwoorden op je vragen over het schrijfproces.
 • Informatie over wat er nog meer komt kijken bij het schrijven van een boek.
 • Ontvang een exclusieve korting op een schrijfcoachingstraject, alleen voor deelnemers van het Boekschrijfconsult.
Element woman

'Al jaren speelt het idee om een eigen boek te schrijven al door mijn hoofd, maar wat ik miste was een plan van aanpak. Natuurlijk had ik zelf al wat pogingen gedaan om te beginnen, maar het bleef steeds bij beginnen. Ik gaf mijn situatie toen het cijfer 4. Ik had me eigenlijk niet gerealiseerd, dat ik in dit proces ook hulp zou mogen ontvangen. Toen ik een bericht zag voor het 'Boek schrijfconsult', heb ik eerst wel getwijfeld, want dit was toch mijn verhaal, mijn proces? Nog steeds ben ik blij, dat ik toch een afspraak heb gemaakt met Perdiep. Tijdens dit gesprek werd mijn idee een concreet plan. Mijn situatie geef ik nu het cijfer 8. Perdiep beschikt over het vermogen om het proces van idee naar plan inzichtelijk, maar ook overzichtelijk te maken. Iedereen met het idee om een boek te schrijven gun ik dit consult!'

Lilian Schadee, yoga-docent

Element woman

'Mijn boek zal nu zoveel beter worden. Dat helpt me in mijn missie om er veel mensen laagdrempelig mee te kunnen bereiken. Ik had niet zo’n heel hoge verwachting, omdat ik al vrij ver ben in weten hoe een boek geschreven wordt en ik geen drempels ervaar op het gebied van schrijven of validiteit van het onderwerp. Mijn gevoel over mijn situatie geef ik rond een 7, maar dat werd een 9 na dit gesprek! Perdiep vraagt namelijk door op een heel doelgerichte manier. Hij merkt goed op wanneer ik goed voor ogen heb wat ik wil en schakelt dan door naar het vervolg van het proces. Daardoor was het binnen één gesprek toch mogelijk om al mijn vragen, die meer betrekking hebben op het laatste deel van het schrijfproces, te belichten. Hij geeft overzicht in keuzes die ik kan maken, waar dat relevant voor mij is. Ik heb dus in dat gesprek veel kunnen verhelderen voor mezelf, ook op vlakken waar ik nog niet bewust mee aan de slag was gegaan. Dat helpt me in mijn missie om er veel mensen laagdrempelig mee te kunnen bereiken.'

Felice Visser, geestelijk verzorger

Element woman

'Ik vond het gesprek met Perdiep motiverend, omdat ik tijdens dit gesprek meer inzicht kreeg in wat ik zelf wil! Het gesprek motiveerde mij meer om mijzelf als schrijfster van mijn eigen boek te zien! Perdiep vertelde over hoe hij (nieuwe/aanstormende) schrijvers kon helpen, wat hij voor ze kon betekenen en op welke manieren hij ze kon begeleiden. Dat betekent dus dat je er niet alleen voor staat. Perdiep weet waar hij het over heeft. En het gesprek heeft mij geholpen om het juiste te doen voor dat moment.'

Marie, spiritueel coach en medium

Verlies geen tijd meer aan het uitstellen van je droom! En meld je vandaag nog aan!

Twijfel je nog of heb je vragen?

Graag helpen we je dan verder. Klik op de knop hieronder om te bekijken of je vragen en antwoorden erbij staan. Of stuur ons direct jouw vraag per e-mail.