schrijven voor succes

schrijven voor succes

Je hebt waanzinnig mooie producten die je dolgraag wil delen met je volgers, maar het lukt maar niet om de eerste stappen te zetten om je inspiratie onder woorden te brengen.

Je hebt een wens om te delen, maar je vindt niet de juiste ideeën om aandacht te vragen voor jouw diensten.

Of je wil graag beginnen met het schrijven van boeiende blogs, maar het lukt niet om genoeg onderwerpen te bedenken.

Of is het tekort aan tijd een belemmerende factor, waardoor je onvoldoende toekomt aan het bloggen op jouw website en het posten op social media op structurele basis?

Misschien ligt het aan het gebrek van een goed PR-plan, waardoor je steeds achter de feiten aan loopt en het niet lukt om op effectieve wijze aandacht voor jouw producten te vragen. 

 

Je wil jouw mooie producten, diensten en kennis aanbieden, maar je kunt niet de juiste ideeën en tijdspad maken voor een PR-plan.

Schrijven vind je lastig. Je bent veel liever met je klanten aan het werk en daarom schuif je het moeilijke schrijfwerk steeds maar voor je uit.

Raad eens? Je bent niet alleen.

Veel ondernemers worstelen met het goed profileren van zichzelf en hun diensten of producten. Er zijn tal van kanalen om jouw product onder de aandacht te brengen van jouw klanten. Maar waar ga je beginnen? Waar meet je het effect en hoe behoud je de aandacht van je klanten?

Het liefst schreeuw je van de daken over je producten en dienstverlening om er aandacht voor te krijgen. Maar of je dan de juiste aandacht krijgt, is dan nog maar de vraag. Het mooiste is natuurlijk wanneer je gericht aandacht vraagt aan jouw klanten en de mensen die tot jouw doelgroep behoren. Maar hoe doe je dat nou?

Om te beginnen moet je een constructief plan hebben. Een plan om aan ‘de buitenkant’ van je product te werken, zodat je dit prominent in de markt kan zetten. Door een vooruitstrevend PR-plan te hebben zorg je ervoor dat je de aandacht krijgt van jouw gekozen klanten.

Een belangrijk onderdeel van het succesvol maken van jouw PR is dat je consistent bent en blijft in het vragen van aandacht voor jouw bedrijf. Hierbij helpt een jaarplanning jou goed op weg. Een goede voorbereiding is tenslotte het halve werk.

Ik werk bijvoorbeeld graag met een jaarplan die ik over het jaar verdeel. Dit plan helpt mij om met een inventarisatie van interessante ideeën en onderwerpen te bloggen op mijn website en te posten op social media. En doordat ik het plan volg, is er continuïteit waardoor ik op de radar van mijn klanten blijf.

Soms zijn de ideeën op, of is er geen tijd. Een jaarplanning helpt je om een overzicht te maken van alle ideeën voor effectieve PR.

trainingen

training schrijven voor succes basis

Wil jij aan de slag met het schrijven van blogs en stukken voor social media op een consistente en constructieve manier, zodat jij je diensten aantrekkelijk en zichtbaar op de kaart zet voor je klanten?

Dan heb ik een training voor jou, die jou in de startblokken zet voor het maken van een blijvende indruk in je klantenkring.

De training helpt jou verder te bouwen aan je bedrijf door een PR-plan voor het schrijfwerk te maken dat jij meteen kan uitvoeren.

Misschien twijfel je of je wel een goed stuk kunt schrijven, en weerhoudt dat jou om te starten? Ik help jou hierbij ook om meer vertrouwen te krijgen door de door jou geschreven stukken tekstueel voor je te redigeren.

early bird aanbieding:

€227,00 ipv €297,00

De training ‘Schrijven voor Succes Basis’ kost €297,00. Voor de snelle beslissers die tot en met 10 mei 2019 inschrijven, bieden we een ‘Early Bird’-aanbieding aan. De training kost dan €227,00 (excl. BTW).

Wat biedt deze training jou?
 • 52 tips en ideeën om over te bloggen of op social media te posten, zodat je een jaar vol inspiratie met je klanten kan delen.
 • Laat 3 van jouw artikelen redigeren. Binnen een periode van 3 maanden schrijf je 3 blogs.  Ik redigeer jouw stukken en stuur ze  met feedback naar je terug waardoor je met meer vertrouwen je blogs kunt delen.
 • Toegang tot online community (Facebook community) waar je voor raad en daad of het delen van je ervaringen terecht kunt.
resultaat

In 3 maanden ga je actief werken aan je blog-skills. Binnen deze 3 maanden schrijf je 3 blogs die je daadwerkelijk met je klanten kunt delen. Hierdoor zul je de meerwaarde van consistent werken aan jouw bedrijf proeven. Geloof mij, het proeft naar meer…..

kosten

De training ‘Schrijven voor Succes Basis’ kost €297,00. Voor de snelle beslissers die tot en met 29 maart 2019 inschrijven, bieden we een ‘Early Bird’-aanbieding aan. De training kost dan €227,00 (excl. BTW).

Training Schrijven voor Succes Plus

Wie schrijft die blijft en blogs zijn hot.

Of het nu op een website is of op social media, blogs vind je overal. In dit online informatietijdperk lezen mensen veel digitaal. En omdat het digitaal is, vergt het speciale schrijfskills om pakkende blogs te schrijven. Niet iedereen is een topauteur, maar iedere ondernemer kan als geen ander gepassioneerd over zijn of haar product vertellen/schrijven. Jij ook.

Met de blogtool die ik heb ontworpen, kun jij ook in enkele simpele stappen leren om als beste over jouw producten en dienstverlening te schrijven, zodat jouw klanten overtuigd raken van de waarde van jouw diensten.

De blogtool geeft jouw instructies voor een goede opbouw van jouw artikelen die de aandacht van jouw klanten vasthoudt. Als je al moeite hebt met schrijven en niet graag blogt, maar wel het ontzettend waardevolle effect van bloggen inziet voor het aantrekken van klanten, dan is deze tool ideaal voor jou.

early bird aanbieding:

€427,00 ipv €497,00

De training ‘Schrijven voor Succes Plus’ kost €497,00. Voor de snelle beslissers die tot en met 10 mei 2019 inschrijven, bieden we een ‘Early Bird’-aanbieding aan voor €427,00 (excl. BTW).

wat biedt deze training jou
 • Ontvang de blogtool om op een makkelijke manier pakkende en inspirerende blogs te schrijven.
 • Laat 3 van jouw artikelen redigeren. Binnen een periode van 3 maanden schrijf je 3 blogs.  Ik redigeer jouw stukken en stuur ze met feedback naar je terug, waardoor je met meer vertrouwen je blogs kunt delen.
 • 2 Online sessies. De eerste les gaat over hoe de blogtool effectief te gebruiken. De 2e les gaat over het maken van een PR-plan voor het schrijven van blogs en stukken voor social media.
 • Toegang tot online community (Facebook community) waar je voor raad en daad of het delen van je ervaringen terecht kunt.
resultaat

Je leert om goede blogs te schrijven. En met behulp van jouw PR-planning heb je een effectief plan, waardoor je structureel kunt bloggen en schrijven van posts voor social media. En je hebt 3 blogs in drie maanden die jij met jouw klanten kunt delen. Neem gelijk de proef op de som.

kosten

De training ‘Schrijven voor Succes Plus’ kost €497,00. Voor de snelle beslissers die tot en met 29 maart 2019 inschrijven, bieden we een ‘Early Bird’-aanbieding aan voor €427,00 (excl. BTW).

Schrijven voor Succes VIP

Onervarenheid met schrijven, angst om over jezelf of jouw dienstverlening te schrijven of simpelweg gebrek aan discipline om aan jouw bedrijf te werken, zijn de grote beren op de weg om te gaan schrijven.

Mensen vinden het doodeng om hun eigen woorden op papier of scherm terug te lezen.

Is dit wel interessant?

Wie gaat hier nu tijd voor maken om te lezen?

Of schrijf ik wel goed (genoeg) Nederlands?

Allemaal heel herkenbaar in de kringen van (aspirant-)ondernemers. Maar zoals eerder gezegd: wie schrijft die blijft. Schrijven over je dienstverlening geeft jouw bestaande en potentiele klanten een goede indruk en vertrouwen in wie jij bent. Een kijkje in jouw keuken en daarmee de waarde van jouw dienstverlening.

Je wordt niet in één dag een veelbelovende topauteur. Dat hoeft gelukkig ook niet. Maar ieder woord op je scherm of vel is er weer één dat een relevant beeld kan geven over jou en jouw dienstverlening. En dat is wat je wilt. Je wilt dat je klanten jou leren kennen en vertrouwd raken met jouw dienstverlening. Alleen dan kun je van enige betekenis voor ze zijn.

Om goede blogs en stukken voor social media te schrijven helpt talent enorm, maar wat waardevoller is:

Durven te schrijven over jezelf en jouw diensten. Jouw klanten willen weten wie jij bent, voordat ze hun tijd en geld in jou zullen investeren.

Discipline om aan je bedrijf te werken. Zorg ervoor dat je bedrijf zichtbaar wordt en blijft voor je klanten. Er zijn zoveel concurrenten dat je binnen een mum van tijd van het scherm bent gewist.

Schrijf over interessante onderwerpen om jouw publiek te bedienen. Mensen waarderen het enorm als je toont dat je begrip hebt voor de problemen die zij hebben, en dat jij dé oplossing voor ze hebt. Zoek de overeenkomsten in het leven van jouw klanten en jouw leven en vindt zo superinspirerende ideeën om voor je klanten te bloggen.

Worstel je ‘writer’s block’ omver. Zorg dat je je mentaal goed en vol zelfvertrouwen voelt voordat je jouw papier en pen (tegenwoordig steeds vaker het toetsenbord) pakt. Dit kun je doen door oefeningen om je snel goed te voelen, waardoor je in je kracht komt te staan.

datum:

vrijdag 17 mei
10:00 – 17:00h

locatie:

de Basiliek in Veenendaal

early bird aanbieding:

€797,00 ipv €997,00

De training ‘Schrijven voor Succes VIP’ is €997,00 waard. Maar nu bieden wij deze training aan voor slechts €797,00. En voor de snelle beslissers die tot en met 10 mei 2019 inschrijven, is er een ‘Early Bird’-aanbieding voor slechts €597,00 (excl. BTW).

KERS OP DE TAART!
Deze VIP-training zal een lucratieve investering in jezelf zijn. En misschien ben je net als ik en wil je ervaringen en kennis niet alleen voor jezelf houden. Als je ook graag deelt, dan heb ik voor jou een superaanbod! Meld je aan voor de training ‘Schrijven voor Succes’ en kom samen met iemand naar deze waardevolle trainingsdag. Neem jouw introducé gratis mee om deze dag vol kennis en inspiratie te delen!

Wat biedt deze training jou?
 • Ontvang de blogtool om op een makkelijke manier pakkende en inspirerende blogs te schrijven.
 • Laat 3 van jouw artikelen redigeren. Binnen een periode van 3 maanden schrijf je 3 blogs.  Ik redigeer jouw stukken en stuur ze met feedback naar je terug, waardoor je met meer vertrouwen je blogs kunt delen.
 • 2 Online sessies. De eerste les gaat over hoe de blogtool effectief te gebruiken. De 2e les gaat over het maken van een PR-plan voor het schrijven van blogs en stukken voor social media.
 • Een trainingsdag waar je leert om voor jouw klanten pakkende blogs en social media-stukken te schrijven. En een schrijf-PR-plan om te anticiperend op groeiende activiteiten van je bedrijf.
 • Toegang tot online community (Facebook community) waar je voor raad en daad of het delen van je ervaringen terecht kunt.
wat ga je deze dag leren?
 • Test je blogtool.
 • Resultaat meten.
 • Train jezelf om een gedisciplineerde mindset te ontwikkelen.
 • Tips en trick voor het schrijven voor social media.
 • Bespreek je jaarplanning met de groep.
Wat levert deze dag jou op?

Deze dag ben je intensief aan het trainen voor het ontwikkelen van jouw schrijfskills. Het resultaat is dat je naar huis gaat met een planning voor een jaar vol prachtige ideeën om te schrijven, zodat je meer klanten en volgers aantrekt.

Persoonlijk is dit één van mijn favoriete trainingen die ik geef. Waarvan ik geloof dat het op korte termijn jou veel resultaat kan opleveren. Dit is een persoonlijke training waarbij ik mijn kennis en passie voor het schrijven aan jou overdraag. Graag draag ik bij aan het verder opbouwen van jouw bedrijf door je te helpen effectiever te schrijven en te communiceren. Dit ga ik deze dag doen samen met jou en andere deelnemers. Waarbij er voldoende tijd en ruimte wordt gemaakt voor persoonlijke vraagstukken.

Let op! Het effect van deze training is dat je als een speer gaat bloggen en schrijven voor je bedrijf. Houd er rekening mee dat we ons dus samen stevig gaan inzetten voor dit resultaat. Maar dit alles onder het genot van een welverdiende heerlijke, gezamenlijke lunch.

kosten

De training ‘Schrijven voor Succes VIP’ is €997,00 waard. Maar nu bieden wij deze training aan voor slechts €797,00. En voor de snelle beslissers die tot en met 29 maart 2019 inschrijven, is er een ‘Early Bird’-aanbieding voor slechts €597,00 (excl. BTW).

Kers op de taart!
Deze VIP-training zal een lucratieve investering in jezelf zijn. En misschien ben je net als ik en wil je ervaringen en kennis niet alleen voor jezelf houden. Als je ook graag deelt, dan heb ik voor jou een superaanbod! Meld je aan voor de training ‘Schrijven voor Succes’ en kom samen met iemand naar deze waardevolle trainingsdag. Neem jouw introducé gratis mee om deze dag vol kennis en inspiratie te delen!

Deze training ook geschikt voor groepen. Voor incompany kun je een mail sturen via het contactformulier

trainingen op een rij

Vragen en antwoor­den

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur dan gerust een mail via contactformulier.

Wat is een Blog-tool?

Dit is een effectief format waardoor je in een paar simpele stappen de tekst voor je blog opbouwt. Zo kun je makkelijker en sneller je blogs schrijven.

Wat leer ik over het schrijven van stukken voor social media?

Ten eerst leer je over het onderscheiden van het schrijven van blogs en social media. En over wat wel of juist niet werkt op social media.

Hoe lang duurt de training

Alle trainingen worden na een periode van circa 3 maanden afgerond.

Is het mogelijk om de training in termijnen te betalen?

De Training Schrijven voor Succes VIP kun je in 2 termijnen betalen. De laatste dient minimaal 7 dagen voor aanvang van trainingsdag ontvangen te zijn.

Waarom zijn er 3 maanden beschikbaar om mijn stukken te laten redigeren?

Wat ik het liefst voor jou wil, is dat je na het volgen van de Training de persoonlijke wilskracht hebt opgebouwd om gedisciplineerd te werken aan jouw bedrijf en de groei ervan. Het mooiste is dan dat jij na 3 maanden samen te werken met mij, 3 concrete schrijfdoelen hebt gerealiseerd. Zodat je zelf ervaart hoe constructief werken het succes van jou en jouw bedrijf laat groeien.

Wanneer vinden de online sessie plaats?

Je krijgt hierover tijdig bericht per email. Mocht het je niet lukken om bij de live onlinesessie te zijn dan sturen we jou de opname toe.

Wanneer is de trainingsdag? En waar vindt deze plaats?

De trainingsdag voor Schrijven voor Succes VIP wordt verspreid gegeven. Meer praktische informatie over waar en wanneer vind je op de pagina van deze training.

DEEP CONSULTANCY

onderdeel van R&R VOF
Dordtsestraatweg 592
3075 BN Rotterdam
06 23871782
info@perdiep.nl

KvK: 69507732
BTW nr.: NL8578988B01

Communicatie = Verbinden
Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te leren om op een zakelijke of persoonlijke, maar vooral op warme en authentieke wijze te verbinden met elkaar.