Schrijftraining voor Professionals

Mijn naam is Perdiep Ramesar en ik ben jouw meest betrokken & praktische schrijftrainer.

Mijn ervaring als schrijver combineer ik met mijn vaardigheden, opleidingen en ervaring als coach in de persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor kan ik jou als professional of jouw medewerkers in jouw organisatie of bedrijf helpen met taal, schrijftechniek en schrijfstructuur met oog voor de individuele persoonlijke ontwikkeling. Deze combinatie van ervaring, vaardigheden en opleidingen hebben geresulteerd in de ‘Perdiep.nl Schrijfmethode’. De schrijftraining en schrijfcoaching van Perdiep.nl zijn gebaseerd op deze unieke methode.

Ik verzorg interactieve trainingen op maat. Heb jij of jouw organisatie of bedrijf belangstelling voor een schrijftraining van Perdiep.nl?

Neem dan contact met mij op.

Je kunt mij ook e-mailen op: info@perdiep.nl

Ik help jou graag om jouw verhaal op de beste manier de wereld in te brengen!

Warme groeten,
Perdiep Ramesar.

P.S. Zie voor mijn LinkedIn-profiel: https://www.linkedin.com/in/pramesar/

 

Perdiep.nl

(Onderdeel van Deep Consultancy)

Dordtsestraatweg 592

3075 BN ROTTERDAM

Tel. +31(0)6-23871782

E-mail: info@perdiep.nl

Meld je aan voor een gratis Schrijverskennismaking met mij! (Zie over Privacy: https://perdiep.nl/privacybeleid/)
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Ik geef toestemming om extra tips te ontvangen. En op de hoogte te blijven van jullie aanbod