Je weet dat een gratis weggever, zoals een E-Book, jou meer klanten en omzet zal brengen. Maar de mogelijkheden om je e-maillijst te vergroten zijn zo overweldigend dat het je ervan weerhoudt om een E-Book te schrijven...

Schrijf jouw onweerstaanbare E-Book dat leads en klanten aantrekt

Online schrijfcursus 'Schrijf je leadmagnet E-Book'

Schaf deze cursus nu aan voor de voordeelprijs 177,- (excl. BTW) >>

 Voordelen van een E-Book als klantmagneet

117 x 117

Een krachtige klantmagneet

Een E-Book inzetten als een klantmagneet. Bied een E-Book aan potentiële klanten in ruil voor contactgegevens, zoals een e-mailadres en verzamel zo gemakkelijk leads. 
117 x 117

Geef waarde

E-Books geven je de mogelijkheid om de aandacht en interesse van potentiële klanten aan te trekken. Een E-Book waarmee je de lezer een goede eerste indruk geeft van wat jij voor ze kunt betekenen met jouw aanbod. En positioneer jezelf als een expert in je vakgebied.
117 x 117

Maak je aanbod bereikbaar

Wanneer je een E-Book schrijft, kun je gebruik maken van de aandacht die je krijgt van de lezer, door ze uitleg over je producten of diensten te geven. Dit helpt de potentiële klanten beter te begrijpen wat je aanbiedt, en hoe het hen kan helpen.
117 x 117

Branding en betrouwbaarheid

Een goed geschreven E-Book geeft je de mogelijkheid om je te onderscheiden in je markt, de kwaliteiten van je diensten te beschrijven en zo het vertrouwen van potentiële klanten voor je te winnen.  Je kunt aan ze laten zien dat jij deskundig bent en bereid bent om die te delen.
117 x 117

Meer bezoekers op je website 

Trek meer bezoekers organisch naar je website, door je E-Book te schrijven met woorden die jouw ideale klanten gebruiken wanneer ze op het internet een oplossing zoeken voor hun probleem. Bied je een E-Book aan waarin je deze woorden goed inzet, dan help jij je ideale klant om jouw aanbod te vinden op het internet.
117 x 117

Voordelig

Je kunt een E-Book relatief gemakkelijk en goedkoop maken, vergeleken met andere marketingstrategieën. Bovendien is het een éénmalige investering die jou langdurig voordelen oplevert.

Wil je op een toegankelijke manier potentiële klanten kennis laten maken met jouw dienst en jou?

125 x 125

Maar je weet niet hoe...

Je wil wel een E-Book aanbieden, maar je weet niet precies hoe je het schrijft.
Ik wil dit leren


125 x 125

Maar het lijkt zoveel werk... 

Leads, conversies, e-maillijst en marketing, dat klinkt allemaal goed, maar dit wekt de indruk erg veel werk te zijn.

Helder stappenplan


125 x 125

Maar hoe gaat het je wat opleveren...

En hoe zorg je dat jouw E-Book jou optimale resultaten geeft?

Een warme klantenkring


Schrijf een E-Book dat jouw ideale klanten naar je website leidt en je leads en conversie brengt

Vertel mij meer
260 x 260
Perdiep en Bindia van Het Schrijvershuis - Perdiep.nl

Voorstelrondje

Hoi, wij zijn Bindia Ramcharan & Perdiep Ramesar van Het Schrijvershuis - Perdiep.nl.

Wij helpen je bij het schrijven van jouw boek. Jouw verhaal dat, de wereld hard nodig heeft, omdat het de wereld een stuk mooier maakt. 

In de afgelopen, bijna, 3 jaar hebben we meer dan 30 (aspirant-)schrijvers geholpen met schrijven. En er zijn al wel 18 boeken verschenen. 

Een deel van onze schrijvers zijn ondernemers. En als collega-ondernemers begrijpen we al te goed hoe waardevol een 'leadmagnet' het succes van je bedrijf kan vergroten. Maar net als jou hadden we geen leadmagnet E-Book. Wij zijn dit pas gaan aanbieden na het inzicht dat niet iedereen die interesse heeft in het schrijven van een boek meteen een gesprek wil, zoals een gratis kennismakingsgesprek.

Het bieden van een E-Book bood ons een oplossing om toch aandacht van deze mensen te krijgen door onze kennis, gratis en vrijblijvend, met ze te delen. Nu hebben we meerdere E-Books geschreven en hebben we hiermee een warme klantenkring opgebouwd. 

Wil jij ook met behulp van een E-Book een warme klantenkring opbouwen? 

Laat ons je helpen een E-Book te schrijven dat: 

 • Waardevolle content biedt voor je ideale klant. 
 • De aandacht van potentiële klanten trekt. 
 • Ze zo nieuwsgierig maakt dat ze uitkijken naar je volgende berichten en aanbod.
Vertel mij meer over jullie aanbod?

En nog meer voordelen...

Bind bezoekers aan je

Schrijf je waardevolle E-Book om  betrokkenheid met je doelgroep te creëren. Zo pak je hun aandacht en houd je ze vast in tegenstelling tot kortere en snellere vormen van content.

Ja, dit wil ik

Focus op je ideale klant

Het is belangrijk dat jouw potentiële klanten in slechts enkele ogenblikken weten dat jij hen kunt helpen. Met een E-Book kun je heel specifiek zijn en zien welke klanten jij aantrekt met je aanbod.

Ik wil zo'n E-Book


Overstijg de verwachting 

Nadat je E-Book is gedownload, kun je voortborduren op je klantrelaties. Je kunt ze nog meer informatie en aanbiedingen sturen die waardevol voor ze zullen zijn.
Dit lijkt mij super!
Online schrijfcursus 'Schrijf je leadmagnet E-Book'
Totale waarde: 247 EUR
Nu voor maar: €177 (excl. BTW)

Schrijf stap voor stap jouw leadmagnet E-Book!

Maak ook een E-Book waarmee je meer websiteverkeer en leads aantrekt voor meer omzet. In deze cursus leer je hoe jij je E-Book kunt schrijven en kunt inzetten voor je bedrijf. Zelfs als je niet eerder hebt geschreven.


Dit is wat je in de cursus zult vinden:

 • Lessen over hoe je een waardevolle leadmagnet E-Book schrijft.
 • Wat moet er in staan om de aandacht van je downloaders vast te houden?
 • Hoe maak je een mooi (geautomatiseerd) leadmagnet E-Book?
 • Bang dat je vastloopt of opgeeft? Zet dan meteen de mindsetoefeningen in om door te pakken.
 • Toegang vanaf 1 september 2024

Na het volgen van de cursus weet je hoe je... 

125 x 125

Waardevolle content schrijft

Je E-Book is een eerste kennismaking met een potentiële klant. Daarom is het belangrijk dat jouw eerste indruk een blijvende indruk op ze maakt. 

Dit heb ik nodig
125 x 125

Een E-Book kunt maken en automatiseren

Wat te doen wanneer je de inhoud hebt geschreven? Hoe kunnen geïnteresseerden deze (automatisch) ontvangen. En welke apps en software kunnen jou hierbij helpen?
Dit wil ik leren
125 x 125

Succesvol kunt doorpakken

Hoe je de juiste mindset gebruikt wanneer jij je motivatie verliest of dit gaat uitstellen. Zo zul je starten met het schrijven van je E-Book en deze ook daadwerkelijk inzetten voor je business.
Kan ik goed gebruiken


Online schrijfcursus 'Schrijf je leadmagnet E-Book'
Totale waarde: 247 EUR
Nu slechts: €177,- (excl. BTW)

Ga jij je leadmagnet E-Book schrijven?

Ga dan aan de slag met onze online schrijfcursus 'Schrijf je leadmagnet E-Book'. Een cursus waarmee je, door simpelweg de stappen te volgen, jouw E-Book realiseert.


Het resultaat van de cursus:

 • Je hebt een aantrekkelijk  onderwerp voor je E-Book gekozen. 
 • Je weet hoe je de content gaat opbouwen.
 • Je leert wat en voor wie je schrijft.
 • Je leert meer over automatisering, apps en software die jou helpen je e-maillijst snel en gemakkelijk uit te breiden.
 • Tijd te kort? Bang dat je niet begint of opgeeft? Geen zorgen, we helpen je om je mindset veerkrachtig te houden.
 • Toegang vanaf 1 september 2024

Heb je vragen over deze online cursus?

Ja, ik heb nog vragen

Q&A Schrijf je Leadmagnet E-Book

Ik heb nog niet eerder een E-Book geschreven en ik heb geen idee hoe ik de inhoud moet schrijven die interesse wekt. Leer ik dit ook in de cursus?

Ja, we gaan je helpen om de inhoud op te bouwen dat jouw ideale klanten aanspreekt en hen helpt een goed beeld te krijgen van je dienst, jou en jouw onderneming.

Ik heb nog geen E-Book geschreven, omdat ik schrijven niet zo leuk vind. Kan ik dan toch met behulp van deze cursus een goed E-Book schrijven?

Ja, dat kan. In de cursus leren we hoe je gemotiveerd over je dienst kunt schrijven om je potentiële klant te verleiden om van jouw diensten gebruik te maken.

Ik vind techniek lastig. Is deze cursus dan wel iets voor mij?

Jazeker! Deze cursus bevat video’s en templates die je in enkele klikken kunt bekijken en openen.

Wat als ik nog geen product of dienst heb, heeft het dan al zin om deze online cursus aan te schaffen?

Een goed leadmagnet E-Book is een middel om leads en klanten naar jou te leiden, maar dan is het verstandig dat jij een product of dienst hebt om aan te bieden. De lead is op zoek naar een oplossing en als je dat (nog) niet hebt, is dit een gemiste kans. Daarom raden we aan om deze cursus in gedachten te houden wanneer jij je dienst of product in de markt wilt zetten en meer leads en klanten wilt genereren. Graag helpen we je dan met deze cursus verder.

Moet je technisch zijn voor het maken van een E-Book?

Als je kiest voor gemak en snel uitbreiden van een e-maillijst dan kun je het best kiezen voor een geautomatiseerd systeem. Eerlijk? Als je dit liever niet zelf doet dan kun je een beroep doen op een virtual assistant die jouw leadmagnet E-Book voor je automatiseert.

Krijg ik meteen toegang tot de cursus?

Per 1 september 2024 zetten we de deuren van de online cursus open voor jou. Eénmaal aangeschaft, behoud je toegang zolang het bedrijf bestaat. Voor overige informatie over de aanschaf van deze cursus verwijzen we je naar onze Algemene Voorwaarden voor online producten: Https://perdiep.nl/schrijvershuis-algemene-voorwaarden-online-producten

Ik heb de online cursus in de Pre-Sale gekocht. Kan ik de bestelling annuleren?

Ja, dit kan binnen 2 weken na je aankooop. Wanneer je je de online cursus hebt ontvangen, gelden de Algemene Voorwaarden voor online producten. Zie: Https://perdiep.nl/schrijvershuis-algemene-voorwaarden-online-producten