over perdiep

Als jonge jongen verloor ik mijn hart en ziel al aan communicatie. Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te leren om op een zakelijke of persoonlijke, maar vooral op warme en liefdevolle wijze te verbinden met elkaar. En mijn passie voor communicatie groeit.

Als jonge jongen verloor ik mijn hart en ziel al aan communicatie. Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te leren om op een zakelijke of persoonlijke, maar vooral op warme en liefdevolle wijze te verbinden met elkaar. En mijn passie voor communicatie groeit.

Voor mij betekent communicatie verbinden! Verbinding heb je nodig om jouw wensen en dromen te vervullen.

Vakkundig schrijven, spreken en presenteren doe ik al jarenlang goed en met plezier. De verdieping kwam in een periode toen ik pijnlijk gedwongen werd er afstand van te nemen. Communicatie is de passie die bij mij hoort. Die passie opgeven was geen optie, maar er was een overduidelijk teken dat ik mijn unieke kwaliteiten anders moest gaan inzetten om mij in mijn liefdevolle kracht te zetten.

Mijn vertrouwen in persoonlijke ontwikkeling is mijn redding geweest. Wie groeit leeft, wie stilstaat stagneert, wat niet de bedoeling van een gelukkig leven is. Ik maakte de keuze voor groei.

Toen, nu en in de toekomst. Deze keuze gun ik iedereen. Jou ook, en ga jou daarbij helpen.

Communicatie is innovatief verbinden. Jij groeit, jouw talenten verdiepen en jij kan jezelf steeds beter uitdrukken. In taal, in beweging en in de impressie die jij van jezelf aan de wereld wilt laten zien. Gaat dit vanzelf? Nee. Is dit voor jou weggelegd? Jazeker!

Ik heb deze weg zelf bewandeld en heb alle hobbels al een keer genomen. Nu weet ik waar dat goed voor was. Ik help jou bij het expressie geven van jouw talent, kracht, boodschap en product.

 

Hoe?

Communiceren met behoud van jouw unieke en persoonlijke touch.

Hoe breng jij zowel zakelijk als persoonlijk je boodschap over en maak je verbinding met de ander? Online of offline? 1-op-1, of voor (grote) groepen?

Achter een microfoon, voor een beeldscherm, aan de telefoon of op een podium, het is allemaal mogelijk voor jou en ik sta naast jou!

Onthoud! Communicatie verbindt. Ik leer jou schrijven, spreken en presenteren op een manier die bij jouw unieke persoonlijkheid past. You are your story!

 

Samen zorgen wij voor een blijvend, indrukwekkend resultaat. Na mijn training en coaching heb jij jouw hart, je hoofd en het lichaam – bewust en onbewust – volledig in balans, waardoor jouw boodschap nóg sterker naar voren komt.

 

Warme groeten,
Perdiep Ramesar!

Voor jou

Voor jou

Download hier gratis het ­­E-Book 'Spiegel Jezelf Naar Succes' en leer op een eenvoudige manier de successkills van andere succesvolle mensen!

DEEP CONSULTANCY

onderdeel van R&R VOF
Dordtsestraatweg 592
3075 BN Rotterdam
06 23871782
info@perdiep.nl

KvK: 69507732
BTW nr.: NL8578988B01

Communicatie = Verbinden
Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te leren om op een zakelijke of persoonlijke, maar vooral op warme en authentieke wijze te verbinden met elkaar.