Je bent er bijna!

Bedankt voor je aanmelding. Ik kijk ernaar uit om je te spreken! Je hoeft alleen nog je afspraak te reserveren. Volg daarvoor de onderstaande stappen.

Dank voor aanmelding Schrijvers-sparsessie

Nog drie kleine stapjes voor dat we elkaar kunnen spreken...

Ga naar je e-mail

Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail van mij. Hierin staat een afsprakenlink. Heb je geen mail ontvangen? Check dan je spam voor de zekerheid. Lukt het niet, stuur mij dan alsnog een bericht voor het maken van een afspraak. 

Klik op de afsprakenlink

Klik op de afsprakenlink. En krijg meteen toegang tot mijn agenda om een afspraak te maken. 

Gebruik je Zoomlink 

Nadat jij je afspraak hebt gemaakt, ontvang je een Zoomlink. Het enig wat je hoeft te doen, is dat je voor je afspraak op deze link klikt. Tot gauw!

Anti-spam beleid

Ik heb een hekel aan spam en daarom hanteer ik deze extra bevestiging, voordat ik jou een e-mail stuur. Ik wil namelijk zeker weten dat ik de juiste persoon mail. Jij kunt je te allen tijde zelf weer afmelden van mijn e-mails. Heb je geen mail ontvangen? Check dan je spamfolder! Of stuur mij een bericht.