Zou ik een boek kunnen schrijven?

'Gewoon beginnen!', zegt Astrid Honcoop. Auteur van 2 boeken. Haar eerste boek geeft inzicht in haar dyslexie. En met haar tweede boek deelt ze met de lezer de gevolgen van een ziekte die haar uiterlijk blijvend heeft veranderd. 

Schrijfcoach Perdiep Ramesar en Astrid Honcoop

In een aantal schrijfcoachingssessies kan je je boek al schrijven!

Astrid Honcoop -  auteur van het boek 'Wie ben je zonder je haar'

Jouw lezerspubliek

Bepaal je doelgroep

Bouwstenen

Bepaal de opzet en structuur

Stok achter de deur

Begin en maak het af

'Je hoeft niet de hele trap te zien om de eerste stap te zetten.' - Martin Luther King jr.

Jouw verhaal om de ander te inspireren, helpt anderen én jou om te groeien!

Mensen vinden het fijn om betekenisvol te zijn. We halen voldoening uit het helpen van anderen, omdat het onze zelfwaarde vergroot en ons een gevoel van zingeving geeft. Dit verlangen om anderen te inspireren en ons eigen verhaal te delen, is universeel. Herken jij dit gevoel? Heb jij ook het verlangen om je verhaal te delen en anderen te inspireren?


Als dat zo is, dan hebben wij goed nieuws, want wij geloven in de kracht van persoonlijke en inspirerende verhalen om levens te veranderen. Dit geloof komt voort uit onze eigen ervaringen. 

Onze boekenkasten zijn gevuld met de levensverhalen van iconen, zoals Mahatma Gandhi, Nelson Mandela, Oprah Winfrey en Deepak Chopra. Maar tussen deze boeken vind je ook de verhalen van Astrid Honcoop, Raaghnie Autar, Martine Brandt en Anneke Houtman. Ook zij hebben hun verhaal gedeeld en daarmee de wereld van anderen verrijkt. En wij mochten ze daarbij helpen. Wat een eer! En dat hebben we dan ook met alle liefde gedaan.

Zou jij ook hulp kunnen gebruiken bij het delen van jouw verhaal?

Ja, ik zoek hulp!


"Fijn om met Perdiep de uitdaging aan te gaan om mijn verhaal op papier te zetten."

"In een aantal sessies kan je je boek al schrijven! Perdiep is een fijne stok achter de deur. Ook denkt hij graag mee en laat je nadenken over het onderwerp. Vanwege diverse brainstormsessies en de verschillende inzichten is mijn persoonlijke verhaal over haarverlies alleen maar mooier geworden."

Is dit ook wat jij zoekt?


Wil jij ook jouw persoonlijke verhaal delen?

Wil jij jouw persoonlijke verhaal delen?

Laat mij jou hierbij helpen!

Jouw verhaal kan het verschil maken!

Empowerment

Door je persoonlijke verhaal te delen, kun je anderen in hun kracht zetten. Waardoor ze hun eigen obstakels kunnen overwinnen en hun dromen kunnen najagen. Zo kun je lezers inspireren om een gevoel van kracht en vastberadenheid te ontwikkelen.
Ik wil groeien!


Verbinding

Inspireer anderen met jouw persoonlijke verhaal. En ga een diepere verbinding aan. Mensen voelen zich vaak gesterkt en gesteund, wanneer ze zien dat anderen soortgelijke uitdagingen hebben overwonnen. 

Dit zoek ik!

Zelfexpressie

Het schrijven van je persoonlijke verhaal stelt je in staat om je gedachten, gevoelens en ervaringen op papier te zetten, wat kan helpen bij zelfreflectie en zelfontdekking. Deze inzichten kun je ook weer delen met anderen.

Meer info!


Transformatie

Het proces van het schrijven over moeilijke ervaringen kan heilzaam zijn. En kan jou helpen bij het verwerken en helen van emotionele wonden. Wat ook kan leiden tot een gevoel van bevrijding en opluchting. Al bij al een ervaring die je leven rijker maakt.

Dit zoek ik!

Leermomenten

Door je persoonlijke verhaal te delen, kun je anderen helpen door belangrijke lessen te leren, en zo hen te helpen soortgelijke fouten te voorkomen.

Yes!

Impact

Jouw persoonlijke verhaal kan een krachtig instrument zijn om positieve verandering teweeg te brengen in de wereld. Het kan de ander op een inspirerende wijze stimuleren om actie te ondernemen, persoonlijk te groeien, bewustzijn te vergroten en met elkaar te verbinden.

Lijkt me gaaf!

Wil jij je verhaal delen?

Voel jij dat je net als Astrid, Martine, Raaghnie en Anneke wilt bijdragen aan een mooiere wereld door met jouw verhaal anderen te inspireren?

Met mijn jaren van expertise over het schrijven van boeken en ruime ervaring als persoonlijke (gecertificeerde) coach, heb ik een uniek schrijfcoachingstraject samengesteld, zodat jij met vertrouwen en met een veilig gevoel stap voor stap je boek kunt schrijven. 

Een persoonlijk verhaal kan kwetsbaar voelen en zo oponthoud veroorzaken. Als gecertificeerde persoonlijke coach help ik ook om je schrijfstruggles te overwinnen, zodat jij je doel om je boek af te schrijven kunt behalen

Wat vind je ervan om eens persoonlijk kennis te maken met mij? Dat kan in een Boekschrijfconsult. 

Ik luister graag naar jouw boek-idee. En daarna geef ik je ook gedegen adviezen hoe jij je boekenwens ook kunt realiseren. Dit gesprek zal net als bij de anderen ook jou helpen om jouw idee verder uit te werken. Alléén in dit gesprek geef ik een speciale korting op mijn schrijfcoachingstraject, waar ook jij gebruik van kunt maken als je wilt. 

Denk je dat nog niet zover bent? Dat geeft natuurlijk niet!  Je zou voor dit moment ook zelf aan de slag kunnen met mijn online schrijfcursus die je op je gemak kunt volgen.

Boekschrijf consult

"De structuur en ritme die jij me gaf werkte goed voor mij" - Martine Brandt

"Ondanks alles heb ik doorgezet en is het doel behaald: een echt eindproduct! Cijfer: 10!"

"Ik vind dat schrijfcoach Perdiep Ramesar een fijne, stapsgewijze aanpak heeft. Hij knipte het proces in kleine stukjes. Het resultaat is dat ik een boek heb geschreven!"

120 x 120

 Raaghnie AutarSecretaresse, schrijver en oprichter/eigenaar Indianbooks.nl

"Perdiep denkt goed mee, reflecteert, helpt je verder, is betrokken en is een bijzonder fijne steun in de rug"

"'Ontvoerd in de jungle' is uitgekomen en we zijn superenthousiast over het resultaat."

120 x 120

 Anneke Houtman - Communicatie & Events Stichting De Ondergrondse Kerk

Voor welk aanbod ga jij?

Boekschrijfconsult 

127,-
77,-
Excl. Btw
  • Krijg binnen een uur antwoorden op je vragen en begin met schrijven.
  • Ontvang persoonlijk advies over jouw boek-idee.
  • Leer praktische tips en adviezen om te starten met het schrijven van je boek.
  • Ontdek mijn bewezen schrijfmethode die anderen heeft geholpen om hun boek af te schrijven.
  • Ontvang gerichte antwoorden op je vragen over het schrijfproces.
  • Leer over alle aspecten die komen kijken bij het schrijven van een boek.
  • Profiteer van een exclusieve korting op een schrijfcoachingstraject, alleen voor deelnemers van het Boekschrijfconsult.