Zou ik een boek kunnen schrijven?

'Gewoon beginnen!', zegt Astrid Honcoop. Auteur van 2 boeken. Haar eerste boek geeft inzicht in haar dyslexie. En met haar tweede boek deelt ze met de lezer de gevolgen van een ziekte die haar uiterlijk blijvend heeft veranderd. 

Schrijfcoach Perdiep Ramesar en Astrid Honcoop

In een aantal schrijfcoachingssessies kan je je boek al schrijven!

Astrid Honcoop -  auteur van het boek 'Wie ben je zonder je haar'

'Je hoeft niet de hele trap te zien om de eerste stap te zetten.' - Martin Luther King jr.

Jouw verhaal om de ander te inspireren, helpt anderen én jou om te groeien!

Mensen vinden het fijn om betekenisvol te zijn. We halen voldoening uit het helpen van anderen, omdat het onze zelfwaarde vergroot en ons een gevoel van zingeving geeft. Dit verlangen om anderen te inspireren en ons eigen verhaal te delen, is universeel. Herken jij dit gevoel? Heb jij ook het verlangen om je verhaal te delen en anderen te inspireren?

Als dat zo is, dan hebben wij goed nieuws, want wij geloven in de kracht van persoonlijke en inspirerende verhalen om levens te veranderen. Dit geloof komt voort uit onze eigen ervaringen. 

Onze boekenkasten zijn gevuld met de levensverhalen van iconen, zoals Mahatma Gandhi, Nelson Mandela, Oprah Winfrey en Deepak Chopra. Maar tussen deze boeken vind je ook de verhalen van Astrid Honcoop, Raaghnie Autar, Martine Brandt en Anneke Houtman. Ook zij hebben hun verhaal gedeeld en daarmee de wereld van anderen verrijkt. En wij mochten ze daarbij helpen. Wat een eer! En dat hebben we dan ook met alle liefde gedaan.

Zou jij ook hulp kunnen gebruiken bij het delen van jouw verhaal?

Ja, ik zoek hulp!


"Fijn om met Perdiep de uitdaging aan te gaan om mijn verhaal op papier te zetten."

"In een aantal sessies kan je je boek al schrijven! Perdiep is een fijne stok achter de deur. Ook denkt hij graag mee en laat je nadenken over het onderwerp. Vanwege diverse brainstormsessies en de verschillende inzichten is mijn persoonlijke verhaal over haarverlies alleen maar mooier geworden."

Is dit ook wat jij zoekt?


Wil jij ook jouw persoonlijke verhaal delen?

Wil jij jouw persoonlijke verhaal delen?

Laat mij jou hierbij helpen!

Jouw verhaal kan het verschil maken!

125 x 125

Empowerment

Door je persoonlijke verhaal te delen, kun je anderen in hun kracht zetten. Waardoor ze hun eigen obstakels kunnen overwinnen en hun dromen kunnen najagen. Zo kun je lezers inspireren om een gevoel van kracht en vastberadenheid te ontwikkelen.
Ik wil groeien


125 x 125

Verbinding

Inspireer anderen met jouw persoonlijke verhaal. En ga een diepere verbinding aan. Mensen voelen zich vaak gesterkt en gesteund, wanneer ze zien dat anderen soortgelijke uitdagingen hebben overwonnen. 

Dit zoek ik
125 x 125

Zelfexpressie

Het schrijven van je persoonlijke verhaal stelt je in staat om je gedachten, gevoelens en ervaringen op papier te zetten, wat kan helpen bij zelfreflectie en zelfontdekking. Deze inzichten kun je ook weer delen met anderen.

Meer info


125 x 125

Transformatie

Het proces van het schrijven over moeilijke ervaringen kan heilzaam zijn. En kan jou helpen bij het verwerken en helen van emotionele wonden. Wat ook kan leiden tot een gevoel van bevrijding en opluchting. Al bij al een ervaring die je leven rijker maakt.

Dit zoek ik
125 x 125

Leermomenten

Door je persoonlijke verhaal te delen, kun je anderen helpen door belangrijke lessen te leren, en zo hen te helpen soortgelijke fouten te voorkomen.

Yes
125 x 125

Impact

Jouw persoonlijke verhaal kan een krachtig instrument zijn om positieve verandering teweeg te brengen in de wereld. Het kan de ander op een inspirerende wijze stimuleren om actie te ondernemen, persoonlijk te groeien, bewustzijn te vergroten en met elkaar te verbinden.

Lijkt me gaaf

Wat zeggen anderen over beschrijven van hun persoonlijke verhaal in een boek?

Martine Brandt is helaas niet meer in ons midden, maar haar persoonlijke verhaal beschreven in haar boek 'Durf te leven' zal nog jaren na haar bestaan vele levens raken en inspireren. Klik op de knop hier onder om te horen wat Martine met je deelde over haar schrijversreis. 
Schrijversreis Martine


"De structuur en ritme die jij me gaf werkte goed voor mij" - Martine Brandt

Dit is wat Raaghini en Anneke zeggen over hun schrijversreis

"Ik vind dat schrijfcoach Perdiep Ramesar een fijne, stapsgewijze aanpak heeft. Hij knipte het proces in kleine stukjes. Het resultaat is dat ik een boek heb geschreven. Ondanks alles heb ik doorgezet en is het doel behaald: een echt eindproduct! Cijfer: 10!"

120 x 120

 Raaghnie AutarSecretaresse, schrijver en oprichter/eigenaar Indianbooks.nl

"Perdiep denkt goed mee, reflecteert, helpt je verder, is betrokken en is een bijzonder fijne steun in de rug. 'Ontvoerd in de jungle' is uitgekomen en we zijn superenthousiast over het resultaat."

120 x 120
Anneke Houtman - Communicatie & Events Stichting De Ondergrondse Kerk

Wil jij je verhaal delen?

Voel jij dat je net als Astrid, Martine, Raaghnie en Anneke wilt bijdragen aan een mooiere wereld door met jouw verhaal anderen te inspireren?

Mijn naam is Perdiep en ik ben jouw meest betrokken en personlijke schrijfcoach.

Met mijn jaren van expertise over het schrijven van boeken en ruime ervaring als persoonlijke (gecertificeerde) coach, heb ik een uniek schrijfcoachingstraject samengesteld, zodat jij met vertrouwen en met een veilig gevoel stap voor stap je boek kunt schrijven. 

Een persoonlijk verhaal kan kwetsbaar voelen en zo oponthoud veroorzaken. Als gecertificeerde persoonlijke coach help ik ook om je schrijfstruggles te overwinnen, zodat jij je doel om je boek af te schrijven kunt behalen

Wat vind je ervan om eens persoonlijk kennis te maken met mij? Dat kan in een kennismakingsgesprek die je hier meteen kunt regelen.  

Ik luister graag naar jouw boek-idee. En daarna geef ik je ook gedegen adviezen hoe jij je boekenwens ook kunt realiseren. Dit gesprek zal net als bij de anderen ook jou helpen om jouw idee verder uit te werken.

Denk je dat nog niet zover bent? Dat geeft natuurlijk niet!  Je zou voor dit moment ook zelf aan de slag kunnen met mijn online schrijfcursus die je op je gemak kunt volgen.

1920 x 650

Ja, ik heb interesse in een kennismakingsgesprek

Ook wij willen je dan graag beter leren kennen. We houden ons dagelijks bezig met wat aspirant-schrijvers bezighoudt. Dat is misschien wel het leukste van ons werk! We willen ontdekken welke vragen er bij jou spelen, en  wat je tot nu heeft tegengehouden je boek te schrijven. Dit, zodat we je kunnen helpen om voor jou passende oplossingen aan te dragen. Daarom vragen we jou om ons eerst te helpen een goed beeld van jouw situatie te krijgen. Dit kun je doen door ons vragenformulier in te vullen. Zo is het een win-win situatie voor ons allemaal. Wij krijgen een goed beeld en kunnen ons beter voorbereiden. En jij krijgt antwoorden op je vragen, waarmee jij jezelf tijd en geld bespaart, want het kennismaken is gratis! Bovendien krijg ook nog eens een bonus als je kennis met ons maakt. 
Ga meteen aan de slag!

Heb je nog vragen over het kennismakingsgesprek?Kijk hier of je antwoord staat

Vragen en antwoorden over Kennismaken

Zijn er kosten verbonden aan een kennismakingsgesprek?

Nee, het gesprek is gratis. Het
enige wat je hoeft te doen, is het vragenformulier invullen en naar ons te sturen.

Wat gebeurt er nadat ik het vragenformulier hebt ingevuld?

Op het vragenformulier staat een link naar een aanmeldformulier. Nadat jij je hebt aangemeld, kom je op een volgende pagina. Hier lees je informatie over het vervolg en krijg je ook e-mails om de afspraak met ons in te plannen.

Binnen welke termijn dien ik een afspraak in te plannen?

Nadat jij je hebt aangemeld, kun je binnen een maand kosteloos je afspraak inplannen.

Kan ik mijn afspraak ook annuleren of verzetten?

Ja, dat kan éénmalig, via de agendalink of stuur hiervoor een mail naar info@perdiep.nl.

Hoe zal het gesprek plaatsvinden?

Het gesprek is live online via Zoom. Schrijfcoach Perdiep is een halfuur beschikbaar voor jouw schrijversvragen. We raden je aan om je goed voor te bereiden, zodat jij je tijd optimaal benut.

Ik heb een andere vraag of opmerking?

Stuur je vraag of opmerking naar info@perdiep.nl.